Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyobb gyerekként vagy...

Nagyobb gyerekként vagy felnőttként hogyan élted vagy éled meg azt, hogy az egyik szülőd haragszik a másik szülődre amiért az elhagyta a szeretője miatt? Megérted, hogy haragszik amiatt, hogy lelépett? Vagy nevetségesnek tartod emiatt?

Figyelt kérdés
ápr. 19. 16:50
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
84%

Megértem. Mi az, hogy “nevetséges”?!

🤦‍♀️

ápr. 19. 16:53
 2/59 anonim ***** válasza:
80%
Én is haragudnék ha valamelyik szülőm lelépne az új luk vagy kolbász miatt
ápr. 19. 17:03
 3/59 A kérdező kommentje:
1: úgy értem, hogy nevetséges, hogy nem tud túllépni rajta esetleg hosszabb idő elteltével sem, például nem akar beszélni a másikkal.
ápr. 19. 17:16
 4/59 A kérdező kommentje:
2: a gyereknek főleg miért kellene haragudnia? Neki semmi köze ilyen értelemben a történtekhez.
ápr. 19. 17:18
 5/59 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen jogos.. nehogy már még az legyen a hibás akit megcsaltak
ápr. 19. 17:18
 6/59 anonim ***** válasza:
88%
4es végül is a szülője miatt aki nem bírt a nadrágjával, tönkrement a családja...
ápr. 19. 17:20
 7/59 A kérdező kommentje:
6: azt mondják,hogy ott már eleve gond van,ha lelép az egyik. Az nem ok, hanem következmény, nem?
ápr. 19. 17:30
 8/59 anonim ***** válasza:
93%

azt is mondják, hogy csak azt lehet vinni, aki hagyja magát kérdező.

Mindenesetre én hatalmasat csalódnék ha egyik szülőm ilyen gerinctelen aljas lenne.

Nem azzal van a baj hogy már nem szerelmes, hanem a megcsalással. Zárja le először a házasságot és utána vadásszon.

ápr. 19. 17:35
 9/59 anonim ***** válasza:
28%

Megcsalás akkor jöhet képbe csak, ha az egyik fél eleve soha nem volt hüséges - de ez gondolom, korábban kiderült volna -, vagy ha a kapcsolat megromlott és ezért keres máshol pozitív érzéseket. Tehát a kapcsolatmegromlás az elsö és nem a megcsalás miatt ment tönkre a házasság.

Ettöl függetlenül szerintem az lenne a normális, ha elöször lép ki a házasságból az, aki nem érzi jól magát úgy és csak utána keres mást, de soha nem a külsö fél vagy a megcsalás ténye az, ami miatt szétmennek a szülök.

ápr. 19. 17:59
 10/59 A kérdező kommentje:
9: volt már megcsalás régebben is, de akkor érzelmek nem voltak a szerető iránt, ezért nem lépett hamarabb a szülő
ápr. 19. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!