Nagyobb gyerekként vagy felnőttként hogyan élted vagy éled meg azt, hogy az egyik szülőd haragszik a másik szülődre amiért az elhagyta a szeretője miatt? Megérted, hogy haragszik amiatt, hogy lelépett? Vagy nevetségesnek tartod emiatt?

Megértem. Mi az, hogy “nevetséges”?!
🤦♀️

azt is mondják, hogy csak azt lehet vinni, aki hagyja magát kérdező.
Mindenesetre én hatalmasat csalódnék ha egyik szülőm ilyen gerinctelen aljas lenne.
Nem azzal van a baj hogy már nem szerelmes, hanem a megcsalással. Zárja le először a házasságot és utána vadásszon.

Megcsalás akkor jöhet képbe csak, ha az egyik fél eleve soha nem volt hüséges - de ez gondolom, korábban kiderült volna -, vagy ha a kapcsolat megromlott és ezért keres máshol pozitív érzéseket. Tehát a kapcsolatmegromlás az elsö és nem a megcsalás miatt ment tönkre a házasság.
Ettöl függetlenül szerintem az lenne a normális, ha elöször lép ki a házasságból az, aki nem érzi jól magát úgy és csak utána keres mást, de soha nem a külsö fél vagy a megcsalás ténye az, ami miatt szétmennek a szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!