Van valami oka, hogy a szülők jobban szeretik a fiatal lány gyereket mint az idősebb fiút? Mit tegyek ebben a helyzetben?

Semmi köze a szeretethez. Egy úgy szokott indulni, hogy a "belesz@rósabb" gyerek az életképes, akitől természetes az önállóság, a siker, stb. és a szinttartás az elvárás tőle.
Az életképteleneket tartják jól, és mivel már megtanult önállóan enni meg wc-re járni, - a nevelésre való hajlandóság időközben már kifújt a szülők részéről-, de az efféle életbentartó gondoskodás megmaradt.(engedékenység, ajándékok) Azért kap dicséretet mindenre, mert kb annyire képes, hogy nem szúrja ki a saját szemét villával.
Sz@r lesz majd 40 évesen 2 gyerekkel egyedül,pucér seggel, mert nincs az a pénzes férj, aki ezt elviseli hosszútávon.

Nagyszülőkkel szoktuk kibeszélni őket, hogy mennyire igazságtalanok velem szemben. Anyám az, aki néhány éve 50-50 "preferált" minket, de az utóbbi 3-4 évben ő is kb 70%-30%, apám viszont a húgom születése óta 85%-15%, de szerintem ezt is csak azért érzem így, mert amikor segítség kell neki valamiben, akkor kedvesebb velem is. Mert hát ugye amikor segítség kell neki, akkor csak rám számíthat mivel a húgom alig van otthon vagy ha otthon is van, nem csinál semmit.
A poco-ra visszatérve, nem a szobámban szívja hanem benyit és befújja azt a számomra irritáló anyagot és egyből elkezdek fulladni.
És azért vagyok így is egy viszonylag boldog ember, mert mindig eszembe jut az amit ti is mondtatok, hogy én megállom a helyemet egyedül, ő meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!