Hogyan mondhatnám el a szüleimnek, hogy szociális fóbiám van?
Figyelt kérdés
Semmi esély rá, hogy valami változást elérjek magamtól :S ezért muszáj lenne! :S
De nem merem sehogy sem :((((((( Próbáltam már, hogy egész nap fel sem keltem meg depiztem az ágyban, de meg sem kérdezték, hogy mi bajom van :(((((((((( Csak mondták, hogy egy lusta dög vagyok :((
Mit csináljak? :((
2013. aug. 9. 18:29
21/32 anonim válasza:
Elég faszán elbeszélgetsz te magaddal. Nincs is szükséged senkire.
Amúgy nincs ötletem.
22/32 A kérdező kommentje:
De, de!! Nagyon is szükségem van társaságra! Így magányos vagyok és nincs mit csinálnom :/
Nincs?? Nem értem... akkor minek írtál? Legyél szíves ne itt unatkozni! :)
2013. aug. 14. 10:11
24/32 Argloss válasza:
Ha még most sem sikerült segítséget kérned a szüleidtől, akkor lehet, hogy egy plüssfigurával kellene gyakorolnod vagy képzelt barátokkal, hogy aztán élő személyekkel is sikerüljön a beszélgetés!
25/32 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt majd megpróbálom, csak általában mindig van valaki itthon, úgyhogy hangosan nem tudom kimondani, de talán az is segít, ha a Kismircsinek (plüsskutyus) elmondom sutttoggva :)
2013. aug. 16. 23:19
26/32 anonim válasza:
Itt mar tenyleg valami nincs rendben belul. Keress fel egy pszichiatert!
27/32 A kérdező kommentje:
Nem merek egyedül, a szüleimnek meg másnak sem merek szólni... :/
2013. aug. 21. 01:27
28/32 Argloss válasza:
Nekünk már szóltál, nem vagy olyan gyáva, mint gondoltad. A szüleidtől sem kell félned, Kismircsi mindig vigyázni fog rád csak kérj tőle egy kis bátorságot!
29/32 A kérdező kommentje:
:DDDD
Nem mondom el inkább... majdészrevesződik valahogy :/
2013. aug. 21. 17:38
30/32 Argloss válasza:
Ami az orrunk előtt van azt sohasem vesszük észre. Tehetetlenül sodródni az árral, feladni mielőtt bármit is tettél volna az sok fájdalmat fog okozni. Ha túl mélyre zuhansz már Kismircsi sem fog tudni segíteni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!