Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum kiakaszt! Egyszerűen...

Anyum kiakaszt! Egyszerűen semmi magánéletem sem lehet, folyton keresgél, kutat stb. Tudok tenni vmit? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem tudok normálisan fürdeni se,mindig akkor kell bejönnie. Kopogás nélkül bejön a szobámba,ha pl.beszélgetek face-n osztálytársakkal vagy barátokkal,akkor simán leül mellém és azt nézi h kivel beszélek,mit írok,miért írom aztstb. Az neki már baj, ha este 10-től tovább vagyok fent (és kiabál velem ha éjfélig tanulok),pedig nagyon jól tudja h minden nap 5 után érek haza (bejárós vagyok) és h rengeteg tanulnivalóm van. Mindig lecsesz már a 4-ért is,holott fogalma sincs arról,h egy 4-ért is mennyit kellett tanulnom (főleg nyelvekből). Turkál a cuccaim között (néha még akkor is,amikor épp a szobámban vagyok),persze "takarítás" címszó alatt,olvasgatja a naplómat és nem is hagy tanulni (pl.ha tz-re készülök,bejön a szobámba "körülnézni") és nem hiszi el h zavar a jelenléte tanulás közben (vagy nem tanulhatok a szobámban,mert neki látnia kell,h tanulok -.-" vagy bejön a szobámba és akkor nézi.)Olvassa a facebook-os üzeneteimet,mikor nem vagyok otthon (változtattam már jelszót és mindig kijelentkezek) és ha látja h ideges vagyok vmiért vagy nincs jó kedvem,akkor meg beszólogat meg tovább húzza az agyamat. Skype-on sem tudok beszélni senkivel,mert mindig hallgatózik és elkérte a jelszavamat is h tudjon beszélni a rokonokkal (persze az én skypeomról,tök logikus... ) És ezek után még ő van megsértődve ,h szólok neki ,h zavar,amit csinál. Gondoltam már arra h következő tanévtől koleszos lennék,de azt a szüleim nem engedik ://

Mit tudok akkor csinálni? (előre is köszi és bocsi h hosszú lett)

2014. márc. 23. 17:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)) próbáltam már beszélni vele,több üzenetet is írtam neki a naplómba meg cetliket is hagytam már,de nem segít. Én is tudom h nem jó ha sokáig fent vagyok(és az 5 óra alvás sem vmi sok),de a szüleim annyira maximalisták h másképp nem tudom ezt megoldani. Ma próbáltam beszélgetni vele főleg olyan dolgokról,amiket a 6-os válaszoló írt,de nem sokra jutottam vele. Egyszerűen már szinte félek elmondani neki bármit is,mert tudom h minden kis apróságon fennakad (még azon is h miért nem pakolom el a könyveimet az íróasztalomról meg h miért nem pontban 8-kor viszem le a szemetet szombaton meg ilyesmik. És tuti,h kiakadna,ha megtudná h van barátom. Pl.ezt onnan tudom h kérdezgettem kicsit és mondtam neki egy olyat h "jóban" vagyok néhány hete egy fiúval,mire közölte h ne legyek már idióta,a rózsaszín köd nemsokára ellep és h ne merjek lefeküdni vele...öö..Egyáltalán nem vagyok idióta,2 lábbal állok a földön,vannak céljaim ,amiken nem változtatok egy fiú miatt sem és eszem ágában sincs lefeküdni vele,és ezt el is mondtam neki. Pedig egy szóval sem mondtam h járunk.Kicsit tartok tőle h mi lenne ha elmondanám) Amúgy onnan tudom h elolvasta a naplómat h olyan dolgokat hozott fel 1-2 alkalommal,amit csak oda írtam le és mikor megkérdeztem h honnan tudja,rávágta h én mondtam neki.
2014. márc. 24. 20:50
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
akkor ird bele a naplódba legközelebb hogy terhes vagy de nem mered elmondani, de azt hiszed megtartod és majd milyen jó lesz stb stb.. hadd kapjon anyád egy kis szívinfarktust... :D
2014. márc. 24. 22:25
 13/18 A kérdező kommentje:
utolsó,ezen jót nevettem :DD Húha,a reakciójába bele sem gondolok :P
2014. márc. 24. 22:49
 14/18 My Conserve ***** válasza:
57%

"eszem ágában sincs lefeküdni vele"

Szegény fiú. Hát már a mai fiatalokban se lehet bízni? :D

Sajnálom, hogy ilyen makacs az anyukád. Hosszú ideig fog tartani, mire jobb lesz a viszonyotok, de érdemes hozzákezdeni, mert mégiscsak kettőtökről van szó.

2014. márc. 24. 23:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Kedves My Conserve!15 évesen nem hiszem h a szexnek kell a legfontosabbnak lennie és amúgy is még csak 3 hete járunk :)) És igen,makacs...igyekszem jobb viszonyt kialakítani vele,hidd el :)
2014. márc. 24. 23:29
 16/18 anonim ***** válasza:
80%

Ugyanez volt velem is 14-16 evesen. En tenyleg beleirtam a naplomba egy kitalalt eletet... Eloszor annyit, hogy elszivtunk egy fuves cigit es kezd kialakulni az egyik sraccal valami. Kesobb mar olyanokat irtam, hogy lefekudtunk, de nem vedekeztunk, kesik a havim.

Anyam kb hetente olvasta, en meg adtam is ala a lovat veszekedeseknel, hogy mi rossz van a fuben stb.

Kb 3 honap utan leultettem, elmondtam neki az igazat. Nagyon idiotanak erezte magat, azota nem turkal a maganeletemben.

2014. márc. 25. 08:28
 17/18 anonim válasza:
Esetleg kérhetnéd apukád,tesód,nagyszüleid segítségét leginkább apádét ő csak tud segíteni.
2014. ápr. 15. 18:29
 18/18 A kérdező kommentje:
tesóm nincs,nagyim és anyum meg így sincsenek nagyon jóban,tuti családi vita lenne belőle...apummal sem megyek sokra,külföldön dolgozik,így csak ritkán látom. Anyum előtte meg játsza a gondoskodó,tökéletes mintaanyát és mintafeleséget... -.- Meg egyébként is,apum meg a szigora. Ha tehetné,minden percem nyomonkövetné ő is.
2014. ápr. 16. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!