Anyum kiakaszt! Egyszerűen semmi magánéletem sem lehet, folyton keresgél, kutat stb. Tudok tenni vmit? (többi lent)
Nem tudok normálisan fürdeni se,mindig akkor kell bejönnie. Kopogás nélkül bejön a szobámba,ha pl.beszélgetek face-n osztálytársakkal vagy barátokkal,akkor simán leül mellém és azt nézi h kivel beszélek,mit írok,miért írom aztstb. Az neki már baj, ha este 10-től tovább vagyok fent (és kiabál velem ha éjfélig tanulok),pedig nagyon jól tudja h minden nap 5 után érek haza (bejárós vagyok) és h rengeteg tanulnivalóm van. Mindig lecsesz már a 4-ért is,holott fogalma sincs arról,h egy 4-ért is mennyit kellett tanulnom (főleg nyelvekből). Turkál a cuccaim között (néha még akkor is,amikor épp a szobámban vagyok),persze "takarítás" címszó alatt,olvasgatja a naplómat és nem is hagy tanulni (pl.ha tz-re készülök,bejön a szobámba "körülnézni") és nem hiszi el h zavar a jelenléte tanulás közben (vagy nem tanulhatok a szobámban,mert neki látnia kell,h tanulok -.-" vagy bejön a szobámba és akkor nézi.)Olvassa a facebook-os üzeneteimet,mikor nem vagyok otthon (változtattam már jelszót és mindig kijelentkezek) és ha látja h ideges vagyok vmiért vagy nincs jó kedvem,akkor meg beszólogat meg tovább húzza az agyamat. Skype-on sem tudok beszélni senkivel,mert mindig hallgatózik és elkérte a jelszavamat is h tudjon beszélni a rokonokkal (persze az én skypeomról,tök logikus... ) És ezek után még ő van megsértődve ,h szólok neki ,h zavar,amit csinál. Gondoltam már arra h következő tanévtől koleszos lennék,de azt a szüleim nem engedik ://
Mit tudok akkor csinálni? (előre is köszi és bocsi h hosszú lett)
"eszem ágában sincs lefeküdni vele"
Szegény fiú. Hát már a mai fiatalokban se lehet bízni? :D
Sajnálom, hogy ilyen makacs az anyukád. Hosszú ideig fog tartani, mire jobb lesz a viszonyotok, de érdemes hozzákezdeni, mert mégiscsak kettőtökről van szó.
Ugyanez volt velem is 14-16 evesen. En tenyleg beleirtam a naplomba egy kitalalt eletet... Eloszor annyit, hogy elszivtunk egy fuves cigit es kezd kialakulni az egyik sraccal valami. Kesobb mar olyanokat irtam, hogy lefekudtunk, de nem vedekeztunk, kesik a havim.
Anyam kb hetente olvasta, en meg adtam is ala a lovat veszekedeseknel, hogy mi rossz van a fuben stb.
Kb 3 honap utan leultettem, elmondtam neki az igazat. Nagyon idiotanak erezte magat, azota nem turkal a maganeletemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!