A 17 éves lányom és a 49 évesw szomszéd?
Mindjárt elájulok. Napok óta furcsa dolgokat tapasztaltam, és bevallom, belenéztem a lányom naplójába. Hetek óta viszonya van a szomszéddal, és tegnap esti bejegyzésében azt írta, hogy már arról álmodozik, milyen lesz vele a szex.
Na most mi az istent csináljak?
Megkérném a férjem, hogy beszélgessen el a szomszéddal.
A lányodnak gondolom, izgalmas egy idősebb férfi. A szomszéd meg nyilván vonzódik egy csinos, fiatal, feszes lányhoz.
Reméljük, hogy csak egy kis fellángolás, "kísérletezés" a lányod részéről.
Az is durva, hogy ráadásul nős a szomszéd!
Ez a szomszéd egy nőcsábász típus. Nálam is bepróbálkozott két éve, én akkor elég egyértelműen a tudomására hoztam, hogy köszönöm, NEM. Lehet, hogy szólnom kellett volna a feleségének? Nem akartam botrányt csinálni, de most az van a fejemben, hogy a lányom naplóját fogom és átviszem, és beszámolok a feleségnek.
A lányomnak még nem volt fiúbarátja, nem tudom, hogy arra van szüksége, hogy egy közel 50 éves férfi legyen az első. Meg egyébként is! Nem erre neveltem, hogy az apjánál idősebb férfinek legyen az ikszedik strigulája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!