Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utál, de nem mondja ki. Mit...

Utál, de nem mondja ki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy anyám utál és kb senkinek se tart, de mindezt nem mondja ki, hanem mindenért veszekszik. Nem mondja ki de elvárja, hogy kitaláljam a gondolatait. Jelen pillanatban mindentől elment a kedvem. Próbáltam korábban vele beszélgetni; konkrétan ki is mondtam, hogy szeretnék vele többet beszélgetni, de mintha semmit nem ért volna. Fontosabb neki a másokkal való bájcsevej meg az, hogy mi legyen a vacsora.

Segítenétek? Úgy érzem az alapból nulla önbizalmamból méglejebb csökkent...:(

2014. máj. 13. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Én ezt ajánlom:

[link] .

2014. máj. 13. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
juj első, ez nagyon finom, holnap veszek hozzá dolgokat és ez lesz
2014. máj. 13. 20:10
 3/10 anonim válasza:
52%

mmmmm...."O

[link]

2014. máj. 13. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy?
2014. máj. 13. 20:11
 5/10 A kérdező kommentje:
20
2014. máj. 13. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

Első, és a többiek: nagyon bunkók vagytok, de főleg az első.

Kedves kérdező: Lehet, hogy anyukád nem utál, csak valami miatt stresszel (munkahely, vagy ilyesmi), és mivel már "nagy vagy", rajtad tölti ki a mérgét. Másokkal azért bájcseveg, mert nem akarja kimutatni mások előtt az érzéseit. Az elvárja, hogy kitaláld a gondolatait mire vonatkozik? A mi legyen a vacsora - megjegyzésed arra enged következtetni, hogy anyukád elsősorban azért dühös, mert rá marad a házimunka, és még abban sem segítetek neki, hogy mit főzzön. Ez tényleg kiakasztó, és ilyen helyzetben nekem sem lenne kedvem egy fárasztó nap után otthon is robotolni, és még lelki életet is élni. Miért nem próbálsz többet segíteni anyukádnak? Már nagylány vagy, könnyíts a mindennapjain, és akkor nem is kell "kitalálnod a gondolatait."

2014. máj. 13. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

"és még abban sem segítetek neki, hogy mit főzzön"

Na látod, hatos, az első is ezt mondta, csak kevesebb rizzsel. Hajrá, húszéves, holnap próbáld ki!

2014. máj. 13. 20:38
 8/10 A kérdező kommentje:
lPróbálok itthon segíteni! Sosem voltam az a bulizós típus. Néha találkozom a barátaimmal. Ha megkért, hogy menjék le a boltba vagy főzzek valamit, akkor egyből csináltam szívesen, mert tudom, hogy ezzel segítek, amíg tauló vagyok. Ezt arra értettem, hogy gyakran érzem azt, hogy neki fontosabb az a téma, mint bármi más.
2014. máj. 13. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, pont ez az hogy csak akkor csinálod, ha megkér. Magadtól nem jutna eszedbe?
2014. máj. 13. 21:39
 10/10 A kérdező kommentje:
De! Magamtól is szoktam.
2014. máj. 14. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!