Hany evesen engednetek a lanyotoknak?
6: pl olyanra hogy eros verzes van, nem akar elallni, vagy olyanra hogy tortent vmi es esemenyutanit kell feliratni, stb.
vagy az utolso pillanatban meggondolja magat, es megse akarja, de a masik ezt nem akarja tudomasul venni.
ilyen "segitsegre" gondoltam.
Én nem engedném. Egy tinikapcsolatba szerintem nem fér bele az együtt alvás, az a felnőttek kapcsolatába való, 15 évesen pedig ne játsszon a gyerekem felnőtteset.
Gondolom ezt 19 évesként, gyerek nélkül, de biztosan így fogom később is.
Nem engedném meg,mert még korai.
Nem szeretnék egész éjjel azon kattogni,hogy vajon mi történik a másik szobában.
Majd talán 1-2 év múlva,kellő mennyiségű felvilágosítás után.
igen
feltéve ha a lányomról van szó és a barátjáról :-)
Simán lehet együtt ALUDNI éjjel - mivel mindenki azt hiszi, akkor szexelnek -, nappal meg mehet a dugás.
Engedném, én sem feküdtem le a barátommal csak egy hónap után. Nem mindenki teszi szét rögtön a lábát, ha együtt alszik a barátjával.
A legjobb dolog volt a mellkasára bújva aludni, reggel a simogatására, mosolyára ébredni, vagy nézni, ahogy szétvetett tagokkal alszik. Már együtt élünk, de változatlanul imádom ezeket az apróságokat, ezért megéri előbb ébredni.
ma 11:58
Ez azért jó nagy marhaság, ugye tudod? Akkor a te teóriád szerint, ha 18 évesen alszik először együtt a barátjával, akkor 20 éves korára kiégett lesz? Érdekes, én 32 évesen se vagyok az, pedig elég sok éve pasival alszom:D
Amúgy én nem vennék rá mérget, hogy nem történik semmi, de ha megbíznék benne, hogy tu védekezni lehet megengedném. Nekem csak 18 éves korom után engedék, és elég rossz volt, rettenetesen irigyeltem a barátnőmet, aki tiszta boldogságban volt pénteken a suliban, mert aznap mindig nála aludt a barátja.
Iiistenem, hagyjuk már ezt az úgysem alvás lenne dolgot..
16 évesen engedték, hogy a barátomnál aludjak, és fél évig(!!) csak aludtunk, és nem feküdtünk le egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!