Hany evesen engednetek a lanyotoknak?
"Miért hiszik az emberek, hogy a f@asz csak este áll fel?"
Senki nem hiszi ezt, csak nagyobb az esély arra, hogy este dugnak, amikor mindenki alszik, mint nappal, amikor bárki rájuk nyithat, hogy kérnek-e enni, inni, stb.
Jaaa, hogy te vagy a 15 éves lány. Így már más. Hát figyelj, két esetben fogják engedni.
Az egyik, ha úgy állnak hozzá, mint amit én is írtam, hogy még ha szexelsz is, legalább nem titokban, megakadályozni úgy sem lehet, úgyhogy inkább hagyják, hogy normális körülmények között legyetek.
A másik, ha valami csoda folytán meggyőzöd őket, hogy tényleg nem akarsz szexelni. Mondjuk én ezt szülőként ziher, hogy nem hinném el egy 15 éves gyereknek, de lehet, hogy neked elhiszik a szüleid, akkor pedig meg fogják engedni.
Szerintem több lehetőséged nincs, ha semmiképp nem akarják, hogy szexelj, és nem hiszik el neked, hogy nem fogsz, mert még nem akarsz, kizárt, hogy megengedik.
Szia! :)
Nekem van egy barátom, akivel táborban együtt aludtunk, mert a fiúk átjöttek hozzánk dumálni, csak ő még 2 haverjával nem ment vissza a saját szobájába. Ezt otthon elmondtam anyunak és mondta, hogy őt ez nem zavarja, mert tudja, hogy úgysem tennék olyat, amit megbánok. Fél évvel később összejöttünk (merthogy tetszett a fiú) és mikor 15 évesen szóltam anyának, hogy had aludjon már nálunk, megengedte, mert ismerte és kedvelte is a fiút, meg már úgy is aludtunk együtt.
Ezzel csak azt próbáltam elmondani, hogy ha esetleg nem ismeri anyukád annyira a barátodat, akkor mesélj róla sokat, próbáld valahogy meggyőzni, hogy tényleg CSAK aludni akartok, ha meg más is lenne, azt úgy is elmondanád neki. :)
Nekem az segített legtöbbet hogy mióta tetszett, azóta nagyon sokszor beszéltem róla és egy idő után már magától kérdezett rá, hogy mi újság vele, így az sem érte váratlanul, mikor bejelentettem neki, hogy járunk. :)
Remélem, hogy azért egy kicsit tudtam segíteni és bocsi, hogy ilyen hosszú lett.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!