Ilyenkor mi a fenere tudnak gondolni a szulok?
SOha nem volt az, hogy megtetszett valami, es mondtam, hogy adjanak ra penzt, es megvettem. Mindig innen-onnan kaptam penzt, es abbol kellett sokszor honapokig sporoljak, hogy meg tudjam venni. Ha megvettem, akkor meg jott a cirkusz, hogy annyi ruhad van, minek meg ruha...
Most kaptam keresztszuleimtol 20.000Ft-ot, amibol szeretnek par dolgot venni, de megint kezdodik, hogy minek, annyi ruhad van, nem fer a szekrenybe...mi a fenenek kell ebbe is beleszolni?
Arrol nem is beszelve, hogy mas lany ala a szulei egy kocsit tolnak, amire azt mondjak a szuleim, hogy hat nem nagy szam a kocsi, de nekem imadkozni kell, hogy ideadjak a kocsit, hogy tudjak menni valamerre.
Vegezetul pedig szerintuk a havi 10.000 Ft-omat kocsira kellene gyujtsem. Oszinten, mit gondolnak, ilyen tempoban 10 ev mulva se lenne kocsim, es nelkulozzek, csak azert, hogy tudjam, hogy van xy penz a tarcamban...
20+L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!