Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyut hogy...

Hogy vegyem rá anyut hogy engedje meg a tetoválást? 18/L

Figyelt kérdés

Nem iszok, nem cigizek, nem vagyok rlbanc és bulizni is ritkán megyek..

Tényleg csak ennyit kérnék tőle de mindig nemet mond és a végén összeveszünk:(

Apum engedné..

2016. jún. 19. 18:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem irigyellek . Az én édesanyámnak is van én most leszek 21. Mindig azt mondta majd akkor csináltathatsz ha 18 leszel.. az elsöt 16-17 évesen kaptam tööle ajándékba azota már van egy pár .. azt kell kideriteni miért nem engedi és ha tudod az okot észérvekkel megtudod gyözni ( remélhetöleg) .. persze ha semmi jelentése nincs csak azért kell mert menci meg miegymás akkor megis értem anyukádat.
2016. jún. 19. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
#6, amelyik szülő ezzel ilyen módon visszaél, az nem érdemes rá, hogy a gyereke jó kapcsolatot akarjon vele.
2016. jún. 19. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, anyukád teste, ő rendelkezik felette. Ha ő nem akar tetoválást, akkor nem lesz tetoválása. Miért akarod ennyire erőltetni? Neked hogy esne, ha felnőtt létedre valaki ennyire bele akarna szólni az életedbe?
2016. jún. 19. 21:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Utolsó nem neki hanem magamnak szeretnék.

Azért nem engedi mert "megfogom bánni" pedig nem már nagyon régóta szeretnék.

Nem, nem leszek jakuza sem börtönviselt csak egy szimpla tetoválásra vágyok..

És én jobban szeretem vele megbeszélni a dolgokat hiába 18 vagyok fontos a beleegyezése.

Mondtam már hogy nem fogom megbánni azt is hogy az én testem hogy az én pénzemből lesz..szóval már próbálkoztam párszor de semmi

2016. jún. 19. 23:29
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező (#14) nem próbálkozni kell, hanem jól átgondolni, majd ha fixen eldöntötted, akkor megcsináltatni...
2016. jún. 19. 23:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én is 18 vagyok és az én anyukám is ellenezte a dolgot, de megmutattam neki a minta tervét meg mondtam neki, hogy direkt nem látható helyre lesz, mert ez lesz az első és nem mutogatni szeretném amúgy sem. Szerintem megpróbálhatnád te is ezt vagy ha nem megy akkor mond el neki, hogy mennyire sokat jelentene neked, ha nem úgy kéne megcsináltatnod, hogy ő húzza a száját miatta.

Ha ez sem megy akkor menj el, csináltasd meg aztán utána kénytelen lesz elfogadni. Haragudni nem fog, ha szeret téged ebben biztos vagyok :) Maximum egy kicsit neheztel majd rád de az ilyen hamar elmúlik :)

2016. jún. 20. 15:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm ma megbeszélem vele:)
2016. jún. 20. 16:17
 18/19 anonim válasza:
100%

Az utolsó hozzászólónak adok igazat, de elmondom azért az én sztorimat is. :)

Nagyon régóta terveztem már egy tetoválást, abba is biztos voltam, hogy mindenképp lesz és a minta is megvolt egy ideje, én csak olyan tetoválást szeretnék magamra aminek számomra jelentése van. Úgy történt az egész, hogy már itt vagyok 18 évesen, pénz is van rá, hát ráírok a kiszemelt tetoválóra, ezt el is intéztem, a minta is meglett már (egyedi általa rajzolt minta, elmondás szerint) csak az járt a fejemben, hogy anyummal le kéne dumálni de kb. egy hétre rá mehetnék is a szalonba. Na anyámmal le akartam dumálni egy cigi mellett de ment aludni így, én szívtam el egy cigit egyedül, hogy kicsit bátorságot szedjek mert neki se tetszett az ötlet, tesómnak meg még azt mondta "hol rontottam el a nevelésetek" amikor felhozta ezt a témát. Na hát szegény épp bealudt de bepofátlankodtam és vázoltam a helyzetet, nem azt, hogy: Szeretnék és mi a véleménye? hanem Lesz, egy tetoválásom, a minta is meg van, mi a véleménye? Mondta, hogy nem tetszik az ötlet de tudja, hogy úgy se tudná megakadályozni, aztán tök jól elbeszélgettünk a témával kapcsolatban :) És persze utána hagytam aludni. Le is dumáltam az időpontot egy hétre rá felvarrattam, egy teli vállas minta (6 óra volt) és anyumnak is tetszett, semmi féle vita nem keletkezett belőle. Akit szeretnek a szülei, nem fogják megvetni ezért a saját gyereküket. Saját tested, saját pénzed, nagykorú vagy innentől ez a te döntésed. Akik meg mondják, hogy a sitteseknek van tetkója azokat le kell szarni, mert lehet régen az ment az amcsi börtönökben de a mai korba nem azok a ratyi barkács gépek vannak önjelölt, jött-ment tetoválókkal, hanem ez egy művészeti ág, egy igényes tetoválásnak van egy szépsége, nekem semmi féle képen nem negatív jut eszembe róla. Kicsit hosszú lett de gondoltam egy részletes sztori jó tanácsot ad, szabad vagy ez a lényeg :) 18/f

2016. jún. 21. 02:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
18 evesen nem kell szuloi engedely! De jo tetko legyen am. :)
2016. jún. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!