Leendő apák! Ti inkább fiú vagy lány gyereket szeretnétek (elsőnek)?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 18:13
11/29 anonim válasza:
Nálunk minden pasi a családban fiút szeretett volna elsőnek. Volt, ahol bejött, volt, ahol nem, de mindegyik imádta a kicsikéjét.:-)
13/29 anonim válasza:
Es en miert lettem lepontozva?
14/29 anonim válasza:
Párom kisfiút szeretne elsőre, nekem mindegy. Régen nagyon kislányt akartam, de pont ugyanannyira boldog leszek egy kisfiúval is, ha az lesz.
15/29 anonim válasza:
lányt. de nem nem ő lenne az első,hanem az egyetlen.
16/29 anonim válasza:
Leginkább semmilyet de besikerült. Azt mondják fiú lesz, de ez annyira nem tud érdekelni. Éppen külföldön keresek melót hogy ki tudjam pengetni a gyerektarhát, aztán majd jó ha évente kétszer haza tudok jönni. :/
17/29 anonim válasza:
előző, akkor miért nem védekeztél? "gyerektarha", bzmg... remélem, lesz a gyerekednek egy rendes nevelőapja.
18/29 anonim válasza:
Húztam gumit, de az nem nyújt 100%-os biztonságot, meg tudjuk ha egy nő terhes akar lenni az úgy is megtalálja a módját. Én meg fizethetem az árát...
19/29 anonim válasza:
"egy nő terhes akar lenni az úgy is megtalálja a módját."
Hogyan? Nőnemzés? Te ugyanannyira benne voltál, mint a hölgy.
Nálunk a vőlegényem kislányokat szeretne, mert az én családomban nagyon ritkák a lányok (apai ágon 4 generáció óta én vagyok az első). Amikor megtudta, hogy ikrek, borzasztóan örült. Még nem derült ki a nemük sajnos, de igazából nekem mindegy. Kislányokat és kisfiúkat ugyanúgy tudnék szeretni.
20/29 anonim válasza:
Jó ha ugyanannyira benne voltam akkor ugyanannyira el is dönthetem hogy legyen kaparás vagy nem igaz? Oh wait
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!