Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális? Nem perverz?

Trauboy kérdése:

Ez normális? Nem perverz?

Figyelt kérdés
Normális, ha az apa megpuszilja erősen a lánya nyakát úgy, hogy a háta mögött van? Szerintem ez beteg dolog!

2016. jún. 21. 17:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 9-es! Jó, hogy te egyből tudod, hogy kivel lakom és kivel nem :D Leírtam a véleményem, kész, pont. Tizenévesen sem örültem volna neki, ahogy a kérdező is abnormálisnak tartja.
2016. jún. 21. 20:19
 12/28 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom kivel laksz kivel nem, le is szarom. Ezt a is kiegészítést meg nem 5 hozzászólással később kellett volna leírni, mert az elsőből annyit szűrtem le, hogy egy idióta vagy. Persze, hogy 23 évesen az ember nem örül ha a nyakát csókolgatják, ezt így kár is volt leírnod.
2016. jún. 21. 20:31
 13/28 A kérdező kommentje:
16 éves lányról van szó! Az apja oda lépett a háta mögé, és erősen belepuszilt a nyakába! Azért ezt szerintem nem kéne ennyire lazára venni! Gondolom azok is ezt csinálják a lányukkal, akik itt pampognak!
2016. jún. 21. 20:33
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
Mellé. Nincs lányom, de még gyerekem se. Inkább a 16 éves lány képzeli azt, hogy ő már mennyire felnőtt, míg a másik oldalról az apja képzeli azt, hogy a lánya még kislány. De egyiküknek sincs 100%-ban igaza.
2016. jún. 21. 20:37
 15/28 A kérdező kommentje:
Jó, de tudom az apjáról, hogy az egyik rokonával már összefeküdt!
2016. jún. 21. 20:41
 16/28 anonim ***** válasza:
52%
Hát de én már tényleg beszarok rajtatok :DD kezdem azt hinni kamu a kérdés... na mindegy, egy valaminek ne menj: híradósnak. Ledobnak egy bombát, te tudósítod két hónap múlva.
2016. jún. 21. 20:44
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem normalis dolog. Kinek mi.
2016. jún. 21. 21:46
 18/28 anonim válasza:
No, mingyá kiderű, hogy nem is az ő lyánya. Asztán mán össze is fekhetnek. Asse bűn. No persze, csak ha már elmúlik a lyány tizen nyóc.
2016. jún. 22. 09:11
 19/28 anonim ***** válasza:

Attól függ. Sokáig csókólgatja? Vagy mint egy szülő?

Mert egy szülő megpuszilhatja a gyerekét. Képzeld,mikor a szülőknek babájuk van,összevissza puszilgatják kezét,lábát,nyakát,hasát a babának. Ez is nekem olyannak tűnik.

Nekem még most is anya kap egy képet,és megpuszilja a fülemet,vagy viccből megharapja. Semmi perverz szándéka nincs. Vagy apám viccből rácsap a combomra,megcsípi a karom.

2016. jún. 22. 11:16
 20/28 anonim ***** válasza:
jaj, akik kiakadnak, ők hogy éreznék magukat? hm? Engem zavarna.
2016. jún. 22. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!