Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mi tévő legyek?

Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Mamám sajnos 2 hónapja elhunyt. Mamáék rám íratták a házat 4 éve. Anyunak akkor sem teccet de most végképp nem. Folyamatosan vitatkozik velem, mert azt hiszi ha elegem lesz belőle akkor elköltözök. De nem tudok sehova költözni. Én fizetek minden számlát pedig én keveset vagyok otthon. Internetet is én fízetem amit anyu szabályoz hogy mennyit használhatóm. Szerintetek ez normális? Már akkor kiabál ha kb. 10 percre égetni merem a villanyt. Meg az is gond ha minden nap fürdők, mert szerinte nem nagyon fontos a fürdés. Ma is probáltam kedvében járni. Mert anyu közmunka keretében falunk parkjában dolgozik. Ezért ma vittem neki ebédet és hideg üdítőt. Mások előtt kedves volt. De ahogy hazajött megint vitatkozott hogy ő nem kérte meg ilyenek. Mondtam neki hogy nem volt muszály megeni ha nem jó neki. Ere mind egy bolond elkezdett késsel futkározni. Hogy ő minden vezetéket levág. Mert nekki nem kell villany, tv, víz meg a többi. Szerintetek mi tévő legyek?? Mert komolyan nem bírom tovább. Napi 12 órát dolgozom 6+2-ben és szeretnék otthon nyugalmat.
2016. jún. 22. 21:04
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
20 éves lány vagyok
2016. jún. 22. 21:05
 2/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem beszélj egy orvossal. Amit anyukád csinál kicsit sem normális.

Egyébkent meg 20 éves vagy...ne adj neki pénzt és lépj le.

2016. jún. 22. 21:09
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Idióta nő az anyád de neked is lehetne több eszed
2016. jún. 22. 21:15
 4/25 anonim ***** válasza:
19%
Nem hiszek neked. Kislány.
2016. jún. 22. 21:20
 5/25 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. jún. 22. 21:21
 6/25 anonim ***** válasza:
32%
Vidd ki az erdőbe. Ott lenne igazán elemében.
2016. jún. 22. 21:24
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
hadd vágja el a vezetéket...már az első után megoldódik a problémád
2016. jún. 22. 21:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Valahova nem tudsz mégis csak elköltözni?
2016. jún. 22. 22:16
 9/25 anonim ***** válasza:
94%

Aki hagyja, hogy felnőtt emberként így bánjanak vele, főleg ha van is hova mennie, az meg is érdemli ha ilyen anyja van. Örököltél egy házat.Mégsem mész oda, hanem elviseled, hogy ezek mind megtörténjen veled.

Mi tévő legyél??

Nos két lehetőséged van, te döntesz.

1. Fogod a cuccodat és az örökölt házadba költözöl.

2. Ha maradsz akkor nem nyafogsz..

2016. jún. 22. 22:30
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne elköltöznie a saját házából?

Bocs, ez nem szép dolog, de ha egyszer kiprovokálja...: közöld vele, hogy ez a te házad, ha ott akar lakni, viselkedjen normálisan, különben kirakod. A rezsit pedig fizessétek közösen, de ha magadra vállalod, akkor pláne ne hagyd, hogy beleszóljon. 20 éves vagy, eltartod magad, mi az, hogy ő szabályozza a netet, a fürdést, a villanyt?

Legvégső esetben kihívhatod a rendőröket, ha késsel hadonászik.

2016. jún. 22. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!