Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mi tévő legyek?

Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Mamám sajnos 2 hónapja elhunyt. Mamáék rám íratták a házat 4 éve. Anyunak akkor sem teccet de most végképp nem. Folyamatosan vitatkozik velem, mert azt hiszi ha elegem lesz belőle akkor elköltözök. De nem tudok sehova költözni. Én fizetek minden számlát pedig én keveset vagyok otthon. Internetet is én fízetem amit anyu szabályoz hogy mennyit használhatóm. Szerintetek ez normális? Már akkor kiabál ha kb. 10 percre égetni merem a villanyt. Meg az is gond ha minden nap fürdők, mert szerinte nem nagyon fontos a fürdés. Ma is probáltam kedvében járni. Mert anyu közmunka keretében falunk parkjában dolgozik. Ezért ma vittem neki ebédet és hideg üdítőt. Mások előtt kedves volt. De ahogy hazajött megint vitatkozott hogy ő nem kérte meg ilyenek. Mondtam neki hogy nem volt muszály megeni ha nem jó neki. Ere mind egy bolond elkezdett késsel futkározni. Hogy ő minden vezetéket levág. Mert nekki nem kell villany, tv, víz meg a többi. Szerintetek mi tévő legyek?? Mert komolyan nem bírom tovább. Napi 12 órát dolgozom 6+2-ben és szeretnék otthon nyugalmat.
2016. jún. 22. 21:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
mi az, hogy te fizeted a netet és ő szabályozza ráadásul 20 éves létedre??? állj a talpadra és mond meg neki, hogy lehet máshová is menni.. értem én, hogy az anyud, de ha tényleg méltó lenne rá, akkor nem viselkedne így..
2016. jún. 22. 23:13
 12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. 9-es most lakunk az örökölt házban
2016. jún. 22. 23:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Amugy ugy szabályoza a netet hogy szobályában van a net és be zárja a szobát akkor nem tudok netezni. De ha nincs internet telomon sincs wifi
2016. jún. 22. 23:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Basszad ki pucéran és mond neki hogy menj az erdőbe mert teljesen állat viselkedésed van
2016. jún. 22. 23:31
 15/25 anonim ***** válasza:

hát elég valószinű hogy nem egy 20 éves és nem egy közmunkás béréből éltetek eddig hanem a nagyi nyugdijából

valószinű ezért kel ki magából mert a taralékok fogynak

amúgy máskor ne a kollégát elött ad át az ilyesmit

te se örülnél ha beállitana a melodba az uzsiddal

2016. jún. 22. 23:52
 16/25 A kérdező kommentje:
Sírt hogy éhes és igy tudtam megoldani. Sokat eszik 5 szenvicset evet és nem volt elég és írt facebookon hogy éhes azért gondoltam hogy viszek ételt
2016. jún. 23. 00:01
 17/25 anonim ***** válasza:

"anyu közmunka keretében falunk parkjában dolgozik"

"és írt facebookon hogy éhes"

Szóval megy ezerrel a spórolás, de az tök normális nálatok, hogy anyád -a szomszéd utcából- a közmunkája közben, facen rendeli a kaját ?!

2016. jún. 23. 08:16
 18/25 anonim válasza:
Koltozz el
2016. jún. 23. 08:47
 19/25 A kérdező kommentje:
Van a teloján internet és ugy tudot írni. Van egy "barátja" ö fiszeti a telo netet. És sporolást csak tölem várja el. Neki sajna mindent szabad. Mama sporolt pénzét is én raktam el nehogy el csesze hülyeségekre. Ki tudja lehet valami elromlik a házban akkor legyen pénz a amihez nyulhatók. És csak azért én raktam el mert már mindent meg aksrt vásárolni pl: 50ezer forintos elektromos kávéfözőt és nem engedtem neki mert van kotyogos kávéfözőnk szerintem az is jó.
2016. jún. 23. 09:16
 20/25 A kérdező kommentje:
Lehet orvoshoz fogok fordulni mert sajna a gyógyszer függősége is van. Azt hittem már nincs neki de ma észrevettem hogy sajna van.
2016. jún. 23. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!