Hogy mondjam el a szuleimnek hogy mi szeretnek lenni?
Sajnalom egy kicsit hosszu lett.
Nemreg megkaptam a bizonyitvanyomat, ami jol sikerult. Most fejeztem be a kilencedik osztalyt, de nem ez volt az elso kozepiskolas evem, mert tavaly nulladikos voltam (ket tanitasi nyelvu osztalyba jarok).
A verszerinti csaladomban senki nem vegzett foiskolat/egyetemet (esetleg tavoli akivel negszakadt a kapcsolat), es itthon mondtak, hogy szeretnek, ha tovabbtanulnek majd. Mondtam, hogy szeretnek, de messze van meg. Kerdeztek hogy milyen iranyban tervezek, de nem mertem megmondani. Azt mondtam, hogy nem tudom meg.
Pedig mar 2 eve elhataroztam, hogy majd angol-informatika tanar szeretnek lenni.
Viszont azota elbizonytalanodtam. Ezt szeretnem meg mindig, de felek, nem tudnek elhelyezkedni. Ezert nem akarom nekik megmondani. Mert lehet, hogy "hiaba" vegzem el az egyetemet sose leszek tanar.
Ti mit tennetek a helyemben? Szoljak nekik? Vagy inkabb ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!