Miért jó, ha úgymond a 4 fal közé zárnak?
Figyelt kérdés
Amióta együtt vagyunk barátommal, szüleim nem akarnak elengedni sehova, nem is engedik, hogy találkozzak vele.
A közeljövőben lesz egy koncert, amire szeretnénk elmenni (ott lesz ahol lakunk amúgy) de nem engednek. Valamint barátom mondta, hogy a családjával együtt nézik az Eb-t, én is csatlakozhatnék, de szüleim azt mondták, hogy nem mehetek hozzájuk, max a barátom hozzánk és nálunk nézhetjük.
Pedig semmi rosszat nem tudnék elmondani róla, szóval nem értem ez mire jó..
16/l
2016. jún. 24. 13:55
1/2 anonim válasza:
Féltenek.
Csináljátok azt, hogy menjen át a fiú, nézzétek együtt a meccset. Ha nincs szüleidnek ellenvetése, hívd át többször, így jobban megismerik és talán megenyhülnek.
2/2 anonim válasza:
Nem jó nekik egyáltalán, csak már elfelejtették hogy ők is voltak fiatalok. Ezt úgy értem, hogy úgy próbálják elérni hogy ne legyen semmi szexuális kapcsolat közöttetek, hogy megpróbálnak elzárni egymástól. Na persze azt nem tudják hogy a fiatalok bárhogy megtudják oldani, ahelyett hogy megfelelő felvilágosítást adnának. Nem tudsz velük mit csinálni, törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!