Mit tegyek ha anyám mindenkivel veszekedik?
Figyelt kérdés
Folyton megaláz, flegmáskodik és leszid engem mikor semmi rosszat nem teszek. Itthon dolgozik csak mivel varronő de csak napi 2-3 órát. Folyton azzal csesztet h nem megyek el sehova se mindig itthon vagyok. Miért baj az ha itthon vagyok most komolyan? Miért kell folyton engem piszkálni és csicskáztatni mikor van 2 tesom még aki csak pár évvel fiatalabb. Megcsinálom a házimunkát a kutyát leviszem mégis velem ordibál folyton a semmiért. És ez már vagy 2 éve folyamatosan.2016. jún. 24. 16:32
1/10 anonim válasza:
Anyudnak van kivel beszélnie?
Te tudsz erről anyuddal beszélni?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem igen vannak barátnői. A szülei meghaltak már csak egy testvére van azzal se tartja a kapcsolatot vagy 10 éve.
2016. jún. 24. 17:01
3/10 A kérdező kommentje:
Folyton kérdezem mi baja van de semmit se mond csak lehord engem :( Apum dolgozik sokat nagyon (nem csalta meg sose) változó korba lépett erre gondoltam még se ez sem mentség h a gyerekével így beszél. Rendesen elvárja h suli mellett napi 24 órában dolgozzak még nyári szünetben is. Mikor csak pihenni szeretnék kicsit.
2016. jún. 24. 17:04
4/10 anonim válasza:
2 évvel ezelőtt nem volt ilyen? Soha? Nem érte valami megrázkódtatás amire igy reagál?
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor halt meg a mamám. Aki az anyja.
2016. jún. 24. 17:46
7/10 A kérdező kommentje:
19 szóval nem egy kisgyerek
2016. jún. 25. 13:49
8/10 anonim válasza:
Azért csinálja, mert szeretné ha találnál magadnak egy párt, és elhúznál végra otthonról. Bocs de szerintem ez van. Kérdezz rá.
9/10 A kérdező kommentje:
19 évesen ugy h iskolába járok még? A másik meg h van barátom de fel se hozom miatta mert akkor is idegbeteg lenne. Nem otthon vagyok mindennap azért de nem vagyok se bulizos se piálos fajta
2016. jún. 26. 02:07
10/10 anonim válasza:
19évesen már talán tudsz beszélni anyuddal nyíltan.
Rosszabb nem lesz a helyzeted. Hallgasd végig, miért ilyen. Ne kritizáld. Mond el, hogy benne milyen érzést kelt. (nem az hogy ő milyen, hanem az, hogy neked mit jelent). Aztán hallgassad végig, mit mond. Lehet kiderülnek olyan dolgok, amiről nem is gondoltál. Kérdezz rá a részletekre. De ne bíráld. Foglald össze neki, mit értettél meg abból, amit mond, hogy lássa figyelsz.
Legjobb esetben megnyílik. Legrosszabb esetben ugyan az marad a helyzet.
19évesen ezt a terhet el tudod bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!