Nem szeret a testvérem? a sztori a következő szinte mindig le bolondoz átkoz idegesít stb apánk is köcsög velem de az jobban bánt amit a testvérem csinál velem lelkileg amikor apánkal nincsenek jóban akkor velem jó ha

válasza:Te miért vagy ilyen mimóza?
Az ember nem választja a családját, de attól még a családja!!!
Nem azok lesznek mellettd ha kórházba kerülsz, vagy cserélik alattad majd a pelenkát, vagy raknak eléd majd egy tányér levest akik itt nemsokára elkezdik majd nyomni, hogy "költözz el" és a többi...
Hanem az apád vagy a testvéred!

válasza:"születésemkor pl kisebb agyvérzésem volt"
Sokaknak van ez elég gyakori...
Van akinek még szívműtétje is van, három éves kora előtt...

válasza:*apánkkal
Engedd el, sajnos sok testvéri kapcsolat rossz. Fókuszálj a barátaidra. Legyen legalább egy olyan barátod, akire mindig számíthatsz, ennek persze kölcsönösnek kell lennie.
Próbálj meg minél jobban teljesíteni az iskolában, ami nem azt jelenti, hogy a kitűnőre kell törekedni, de legyél jó azokból a tárgyakból, amik majd a jövődhöz kellenek. Pl ha külföldre akarsz költözni, akkor a nyelvekből. Fókuszálj a barátaidra és a jövődre. Apádtól és a testvéredtől tarts akkora távolságot, amekkorát csak tudsz, minden lehetséges információt zárj el előlük.

válasza:"szerintem te nem tudod milyen érzés ez"
Szerintem tudom, és csak annyit súgnék, hogy ez még csak a kezdet, hosszú még az életed, és örülj, hogy nincs háború, és olyan hozzátartozód sincs akitől kendőzetlenül hallottál volna olyan dolgokról amiket ott műveltek az emberek egymásal!
A filmek ezekről ahhoz képest esti mesék!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Apám eddig ki állt mellettem de pár hónapja nagyon lekezelően bánik velem. Volt rá példa hogy csak úgy anyám felhozta a témát például vacsoránál és az egész családom elött el kezdetg engem sértegetni rágalmazi hogy én mekkora egy b*zi vagyok. De a legroszabb az volt...
Anyám nincs túl jó anyagi hyelzetben bár annyira rosszban sem..tesom külföldön él és én is.Bár most tesomnak sincs pénze mert most volt az esküvő,nekem meg egy halom adóságot ki kell fízetni.Anyámék elváltak apámmal,de ő sem tud neki adni pénzt,így vagy tőlem vagy...
Már három alkalommal volt pszichiátrián, akkor elvették a jogosítványát és gyógyszeres kezeléseket kapott (alig lehetett rávenni), de kijött és már gyógyszert sem szed. Az a gyanúm, hogy kábítószerezni szokott, beszerzi a munkahelyéről (amit egyébként a szülők...
Már elég nagyok vagyunk, túl a 10-en. A szüleim ezt csak "mókának" látják. Tanultam harcművészetet de visszaütni nem merek, nehogy komolyabb baja legyen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!