Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Annyira idegesit már a hugom....

Annyira idegesit már a hugom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A hugom 11 éves. Nem vagyok olyan hogy azt mondjam neki hogy kussolj már vagy valami de néha már azt kéne mondanom neki. Nem tudom mit csináljak. Idegesit hogy mindig beszél hozzám és hiába nem válaszolok hiába nem figyelek rá ö csak tovább témázik és nem vagyok rá kiváncsi.. Mit csináljak?

2014. máj. 14. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy szobába vagytok, akkor mondd meg neki, hogy most dolgod van, nem tudsz vele foglalkozni, így egy kicsit hagyjon, utána beszélgettek.

Az nem jó megoldás, hogy tudomást se akarsz venni róla, mert ő ezt látván még inkább fel akarja majd hívni magára a figyelmedet. Néha meg beszélgess vele, hiszen csak 11 éves. Nem tudom mekkora a korkülönbség, de neki még a kis dolgok fontosak.

2014. máj. 14. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Ennyire nem lehetsz közönyös a családod iránt. Akkor mi érdekel, a facebook? Beszélgess vele, ha nagyon nincs kedved, akkor meg kérd meg, hogy MOST egy kicsit hagyjon békén/ mondd neki, hogy csináljon meg Neked valamit (rajzoljon neked egy képet, játsszon kicsit valamivel, stb). Szerencsétlen valószínűleg el akarná neked mesélni a napját, vagy ami neki fontos. Mit szólnál, ha anyukád tojná le magasról, hogy Te mit beszélsz hozzá, és nem válaszolna? Nem esne jól, igaz?
2014. máj. 14. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én öcsém 16, még mindig ezt csinálja :) imádja a családját, viszont koleszos, én is távol élek otthonról, szóval mikor mindenki otthon van, nem lehet leállítani :) én szeretem, hogy ilyen, nyilván néha legszívesbben lenyomnék a torkán egy nagy adag vattát, de amíg otthon vagyok, csak kibírom :D örülj neki, hogy érdekled a húgodat. aztán majd ha kicsit felnő, már neki is lesz jobb dolga, mint téged strapálni :)
2014. máj. 14. 17:20
 4/8 viky27 ***** válasza:
Nővérem bezárta az ajtót,de amikor kijött akkor játszott velem :-D
2014. máj. 14. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy most beszélgessünk egy óra hosszát, de utána légyszi hagyj pihenni, mert nem tudsz mindig rá figyelni. Meg fogja így érteni, és ha néha beszélgetsz vele, akkor szeretni fog, plusz úgy fog viselkedni, hogy te is szeresd.
2014. máj. 14. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, nemcsak a korod (így a korkülönbség), de még nemed sem derült ki ebből a pár mondatos bevezetőből, így nem tudom, hogy egy nővér vagy báty elégedetlen a "kicsivel", így nem is próbálok meg személyre szabott tanácsot adni.

Legszívesebben összehoználak tanácsért egy baráti házaspár lassan 18 éves fiával, de mi 2.400 kilométerre Nyugatra élünk.

Ennek a fiatalembernek is egy pár hónap híján 11 éves húga van, és felhőtlen a kapcsolatuk. Néha még jól is jön, hogy átjönnek barátai, a kicsi meg ott csacsog és feldobja a hangulatot.

2014. máj. 14. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Jesszusom, a testvéredről beszélsz! Te egyáltalán nem szereted a saját húgod??

Beteg dolog....

2014. máj. 14. 23:29
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet hogy nem beszélek rola a legszebben de attol még szeretem. lány vagyok. köszönöm a normális válaszokat.
2014. máj. 23. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!