Mit gondoltok az alábbi esetről?
Igen, a 21-esnek igaza van. 1-2, esetleg max 3 nap még oké. De hogy hetek?!
Nincs a környéken egy kedves, gyerekszerető nyugdíjas, aki lenne pótnagyi? Vagy rokkant nyugdíjas, aki ráér ilyenkor?
Ha valaki ilyen sokat hiányzik azt már a tanárok sem veszik komolyan.
Az ilyen nem szülő, aki az egyik gyerek érdekét a másik gyerek rovására nézi.
Ha ennyire nem érnek rá a kisgyerekkel foglalkozni, akkor MINEK vállalták? MINEK? De most komolyan. Aki nem foglalkozik a gyerekkel, és betegen rásózza a testvérére, akinek meg az iskolából emiatt kell hiányozni, az felelőtlen, ostoba, és egyáltalán nem való neki semmilyen gyerek. Pláne ha így nyilatkozik az idősebb gyerekéről.
Nem vagyok gyerekellenes, de ezt én sem vállalnám be. Nem elég, hogy 3 hetet pótolni szinte lehetetlen, de ha a picivel történik valami, rosszul lesz, akkor a nagyobbik meg nem tudja, mit csináljon, nem tudna vele mit kezdeni, megfelelően reagálni.
Én ezt az esetet mindenképp jelezném a gyámhatóság felé, mert ez se a kisgyereknek, se a nagyobbnak nem jó, a szülőknek meg így "kényelmes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!