Mit egyek? - Ez önzés részemről, vagy önzetlenség a részéről, vagy mindkettő. És mi lenne a helyes, vagy nem nekem kell ezt most eldöntenem?
Krumplistésztát.
Amúgy miben is kéne döntést hoznod?
Amúgy a viccet félretéve, asszem végre felfogtam. Szóval a tesódat megkérted, hogy költözzön hozzád, mert ki vagy borulva a papa miatt, de félsz, hogy ez rosszat tesz a kapcsolatának a pasijával.
Szerintem nagylány, el tudja dönteni, belefér-e neki, ha gáz van, hazamegy, te meg próbáld meg addig összekapni magad, hogy egyedül is boldogulj.
Basszus 4-es, hatalmas gratula. Én vagy 3-szor olvastam el és mégsem volt tiszta, hogy mit akar.
A kérdésre válaszolva: nem neked kell döntened a húgod és a párja párkapcsolatában, hanem nekik. Egy olyan problémán agyalsz ami nem is létezik.
Nem önzés,ezt családi összetartásnak,meg testvéri szeretetnek hívják.
Erőt,kitartást nektek!
Hát igen a diszlexia, pszichiáter és terapeuta, nem (elsőfokú) nagynéném szerint a szüleim az okai, főleg hogy csak magyar nyelven jelent meg. Ők ezen a nyelv kommunikáltak egymással, míg volt rokonom akivel csak németül. Csak hát ebben a kérdésben, mint tudjuk a németországi hozzáállás egészen más. Tehát kénytelen voltam magyarul feltenni a kérdést itt.
Nem rég regisztráltam itt és magyar nyelvű oldalon sem szoktam, mert én akartam másoknak segíteni. - mivel mások biztattak erre.
Amúgy húgom döntött úgy, persze a belegyezésemmel, hogy hozzám költözne most, és elsősorban miattam.
A realitások azok sajnos, az orvosok szint is - ők is részben anyai ági rokonok - , hogy nagyapám csak valamilyen Isteni csoda folytán fogja élve elhagyni a kórházat. Amúgy anyám is orvos. Tehát direktbe kapom az információkat.
JAVÍTVA: Mit tegyek? - Ez önzés részemről, vagy önzetlenség a részéről, vagy mindkettő. És mi lenne a helyes, vagy nem nekem kell ezt most eldöntenem?
Igen, tény hogy húgom sem kamasz már, és én sem. Párja meg főleg nem, tehát felnőtt emberek döntéseiről van szó.
Nekem nagyon jól esik, hogy itt van a húgom. De az ő boldogsága nekem fontosabb, mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!