Nagyon féltékeny vagyok a nővéremre! Mit tegyek?
Előre is elnézést, kicsit hosszú lesz, de úgy érzem, mindjárt felrobbanok. Én 14 éves vagyok, a nővérem 16 és az a bajom, hogy ő mindent megkap, amit csak kiejt a száján és emiatt nekem nem jut semmi sem, egyszerűen azért, mert ő az idősebb. Alap, hogy neki megvesznek mindent, én meg csak akkor kaptam új cipőt, amikor levált a talpa.
A tesóm most kitalálta, hogy egy iszonyat drága amerikai drámaiskolában akar tanulni érettségi után, persze, hogy egyből megengedték neki. Csakhogy ez nem is az ő ötlete volt, hanem az enyém, és ő amúgyis csak azért kezdte el a színjátszást, mert a szüleink nem engedtek el engem egyedül. Amikor mondtam nekik, hogy ez az én tervem volt, megkaptam, hogy akkor kezdjek gyűjteni rá, mert két tandíjra nem futja nekik. :(
A nagyim azt mondta, hogy ne aggódjak, mert sokkal értékesebb, ha megdolgozom az álmomért és nem csak a fenekem alá tolják, mint a tesómnál, de ez akkor is idegesít. Ő szépen kimegy a szüleink pénzén és megcsinálja azt, amit én akartam, én meg szenvedjek csendben. :(
Mit csináljak? Most nem is az a bajom, hogy ő is színésznő akar lenni, mert mindketten lehetünk, hanem az, hogy ilyen simán elveszi tőlem a lehetőséget. :(
na ez marha nagy bullshit, hogy amiatt többre viszed mert 3x annyit dolgozol érte
próbáld meg, drukkolok, de ezt ne felejtsd sosem, és ne legyél félénk majd viszonozni
Az a baj, hogy a Színművészetiről (meg a hazai színészberkekről) nagyon sok rosszat hallottam, el is ijesztettek tőle. Igazából a színjátszós drámatanárom hozta fel nekem meg még 2 lánynak a csoportból, hogy a színészetnél kéne maradnunk, és ő ajánlotta Angliát és Amerikát.
Amit csak tudok, azt most is csinálok, angolt és németet is tanulok, rengeteget olvasok, a barátnőimmel improvizálok, járok színjátszóba, rengeteget gyakorolok. Nem szeretném, ha az anyagiakon csúszna el a dolog. :(
Ha nem veszik fel, majd kap egy belvárosi lakást meg egy Lexust, hogy ne legyen szomorú. :( Arra már most mérget merek venni, hogy a megspórolt tandíjból egy gombóc fagyira való nem jut nekem.
Az meg szerintem tökmindegy, hogy színésznő vagy villamosmérnök akarok lenni, ugyanúgy magamra lennék utalva. Májusban is képesek voltak elküldeni az osztálykirándulásra egy forint költőpénz nélkül, a múzeumi belépőmet az osztályfőnököm fizette, a nővérem meg aznap vett magának 40 ezerért cipőt. Most nem azt mondom, hogy nekem is adjanak ennyit, csak legalább a belépőm árát odaadhatták volna. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!