Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ekcéma esetén miért erősebbek...

Ekcéma esetén miért erősebbek a tünetek túrós termékek fogyasztása után, és kisebbek sajtnál?

Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

Mert allergén, fogyasztása fenntartja a gyulladásokat, és amúgy is a felnőtt szervezetnek semmi szüksege anyatejre, főleg nem a tehénére. Nem véletlenül van annyi laktóz intolerancias, tejfeherjre allergiás.

Kalciumot egészségesebb módon is be lehet vinni.

2020. febr. 1. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek az első valaszolóval!
2020. febr. 1. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, értem ezt. A tejfehérje magasabb a túróban mint a sajtban? A laktózon és a tejfehérjén kívül mi lehet még allergén anyag?
2020. febr. 2. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Az érlelt sajtok laktóztartalma sokkal alacsonyabb, mint a friss tejtermékeké.
2020. febr. 2. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!