Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az erős szívdobogás érzés mit...

Az erős szívdobogás érzés mit jelent, hogy érezzük ahogy erősen ver a szívünk? Vagy azt is jelentheti, hogy testszerte érezzük a szívverést?

Figyelt kérdés

2019. nov. 14. 10:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Érzed, ahogy ver. Mint amikor mondjuk cardio testmozgást végzel.
2019. nov. 14. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy érzed ahogyan ver.
2019. nov. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Van-e olyan lány aki szereti hallgatni párja szívdobogását, vagy ha az övét hallgatják? Ki az aki izgalmasnak is véli bizonyos szituációban?

Kiváncsi vagyok rajtam kívül ez kit hoz lázba. Illetve ha vagytok ezzel így, tudtára adjátok-e partnereteknek, vagy nem huzakodtok vele elő. (nem én kérdeztem hasonló témában korábban) (F)

Gyorsabb szív verés, gyengeség, hidegrázás láz nélkül?

Mi lehet ez? Változó korban vagyok, és ezek a tüneteim. Izzadok is néha, de csak ha mozgásban vagyok.Háziorvos frontint adott, kinek volt hasonló?

Akik koffeinmentes kávét fogyasztanak, befolyásolja károsan a közérzetüket? Pl. Szívdobogás, stb.

Akik koffeinmentes kávét fogyasztanak, befolyásolja károsan a közérzetüket? Pl. Szívdobogás, stb. Nekem vannak nem súlyos szívpanaszaim, ezek miatt is álltam át a koffeinmentes kávéra. Douwe Egberts Omniát iszom, ami szerintem az egyik legihatóbb...

Szülés előtt álló kismamák! Nálatok előfordul (t) rosszullét így az utolsó hetekben?

(Hányinger, gyomorégés, szédülés, fejfájás, erőtlenség, szívdobogás + sokszor az is fájdalmas, ahogy a baba mozog? )

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!