Telihold mennyire tudja befolyásolni az alvást vagy ez csak ilyen mítosz?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy dietetikus ismerősömmel beszéltem, aki nagy meglepetésemre mondta hogy már a tojás és koleszterin valamint szív érrendszeri szerepe megdőlt. Nagyon meglepődtem, mert ln úgy tudtam káros a tojás.Viszont neten valóban ezt találtam2002-ben az AHA visszavonta a...
Én tejfehérje érzékeny vagyok. Kisgyerekként majdnem belepusztultam ebbe. Már fél évesen banánnal etettek, mert anyukámnak nem volt anyateje a tápszerekben meg hemzsegett a tejfehérje.... Namost én nekem se a csontjaim nem gyengék, soha el nem tört semmim, pedig űztem...
Sajnos nem túl megbízható források terjesztik az ilyen történeteket, de több helyen is hallottam. Anatómiailag elég nehéz elképzelni, hogy ilyesmi megtörténhet.
Kiváló szemészorvostól hallottam, hogy különböző gyógyszerek és drogok fogyasztása szemünk színének megváltozását okozhatja. Konkrétumot nem említett. Aki tud bármi érdekeset a témában, válaszát előre is köszönöm.
Tapasztalatok vannak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!