Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom lett hirtelen az...

Mi bajom lett hirtelen az alkohollal?

Figyelt kérdés

Kérlek,ne ítélkezzetek!

Minden hétvégén megittam eddig vagy egy üveg bort,vagy 2 dl whiskeyt.mostanaban viszont érzem hogy szokatlanul rosszul bírom, nagyon hamar rosszul leszek emésztőrendszerileg.32 éves vagyok.mi bajom lehet? Mire kell gyanakodni? A mennyiség évek óta ugyanaz

jún. 7. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Felteszem, pasi vagy...

Biztos vagyok benne, hogy más folyamat katalizálja ezt, szóval nyilván az "alkoholizmus" nem megoldás, de itt most nem a pia okozza a változást.

jún. 7. 18:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pasi, és nem volt hasznos egyáltalán a valaszod.csak hétvégén egyetlen nap iszom.kertem hogy hagyjuk az ítelkezest.van aki tudja,mi változhatott a szervezetemben?
jún. 7. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy a kérdésedre lehessen válaszolni, ismerni kellene az életviteled, a mindennapjaid.
jún. 7. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Az,hogy 32 éves vagy. 22 évesen 2 deci whiskey után buliból simán benentem dolgozni, gond nélkül végignyomtam a napot. 32 évesen örültem,ha fel tudtam öltözni reggel.
jún. 7. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:
3# hétköznap józan,de zsíros etelekben gazdag életet élek.hetvegen egy nap kirugok a hámbol,ami a fent említett alkoholmennyiseget jelenti.eddig semmi baj nem volt,most viszont majdhogynem kikivánkozik belőlem.ha a 4#nek van igaza és ez csak a kor,elfogadom.viszont aggodom, nincs e valami szervi problémám
jún. 7. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kellene csináltatni egy labor vizsgálatot, különös tekintettel a májenzimekre. A máj az alkoholt mérgező acetaldehidre bontja, ami elsőként ott, a májban okoz károsodást, aminek egyik jele lehet a kis dózisú alkoholra bekövetkező gyors rosszullét.
jún. 7. 21:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ment a zöld
jún. 8. 05:22
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Milyen kor, te még fiatal vagy. Ennél sokkal többet iszok, millió éve, mégsincs semmi bajom.
jún. 9. 16:54
 9/10 Cendes Aron ***** válasza:
Ugyanazt eszed/iszod (nem alkoholra értem most) mint azelőtt? Történtek esetleg valamiféle életvitelbeli változások stb? Van egyéb panaszod is, vagy csak ez? Egy kicsit szüneteltesd, és figyeld magadat, de 6-os lényegeset ír.
jún. 13. 17:32
 10/10 anonim válasza:

#8:

Azért kíváncsi lennék, ha csináltatnál egy nagy labort akkor az orvos is ezt mondaná-e.

jún. 16. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Bérescseppet alkohollal?

50 plusszos vén f..vagyok ,megfáradt, kedvtelen amolyan mufurc ember! kipróbálnám a Béres cseppet hátha javulna a közérzetem.ha az esti vacsora elötti felesemmel venném be,nem anulálná a gyógyhatását?

Tachycardia elmúlik hamar, ha leáll az ember az alkohollal és a koffeinnel?

Úgy érzésre semmi bajom a szívemmel, ezek ketten a fejemnek nem tesznek jót, azért is akarok leállni velük, de most a ho. elküldött EKG-ra, nem akarok lebukni, meg lehet, ettől vagyok ilyen hervadt. Mennyi idő alatt szokott elmúlni?

Mitől lehet ez az alkohollal?

Szoval szoktam heti 1-2x eljarkalni kocsmaba vagy buliba haverokkal iszogatni, amiket nagyon szeretek. Viszont az utobbi idoben megyfigyeltem, hogy nagyon nem szeretek berugva lenni. Amikor berugok, egy ido utan mar azt varom hogy vegre jozan legyek mert nem erzem jol...

Alkohollal kapcsolatos problémák, lábhúzódás, vese (orvostan hallgatók segítségét is kérném)? Körülbelül 2,5-4 hete folyamatosan iszok, hogy lehet...

Az utóbbi 3 napban eléggé stresszeltem. Nagyon sokat ittam az elmúlt 2,5-4 hétben (eléggé sokat, erős piát is) 2,5 hónapja kezdtem körülbelül, csak borral, akkor nagyon kevés volt (kb. 2 dl,) majd vodkázni kezdtem.. Munkahelyi problémáim is voltak, suliba is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!