Mi bajom lett hirtelen az alkohollal?
Kérlek,ne ítélkezzetek!
Minden hétvégén megittam eddig vagy egy üveg bort,vagy 2 dl whiskeyt.mostanaban viszont érzem hogy szokatlanul rosszul bírom, nagyon hamar rosszul leszek emésztőrendszerileg.32 éves vagyok.mi bajom lehet? Mire kell gyanakodni? A mennyiség évek óta ugyanaz

válasza:Felteszem, pasi vagy...
Biztos vagyok benne, hogy más folyamat katalizálja ezt, szóval nyilván az "alkoholizmus" nem megoldás, de itt most nem a pia okozza a változást.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#8:
Azért kíváncsi lennék, ha csináltatnál egy nagy labort akkor az orvos is ezt mondaná-e.
Kapcsolódó kérdések:
50 plusszos vén f..vagyok ,megfáradt, kedvtelen amolyan mufurc ember! kipróbálnám a Béres cseppet hátha javulna a közérzetem.ha az esti vacsora elötti felesemmel venném be,nem anulálná a gyógyhatását?
Tehát lehet, hogy a mindennapokban is iszik nem keveset?
Úgy érzésre semmi bajom a szívemmel, ezek ketten a fejemnek nem tesznek jót, azért is akarok leállni velük, de most a ho. elküldött EKG-ra, nem akarok lebukni, meg lehet, ettől vagyok ilyen hervadt. Mennyi idő alatt szokott elmúlni?
Szoval szoktam heti 1-2x eljarkalni kocsmaba vagy buliba haverokkal iszogatni, amiket nagyon szeretek. Viszont az utobbi idoben megyfigyeltem, hogy nagyon nem szeretek berugva lenni. Amikor berugok, egy ido utan mar azt varom hogy vegre jozan legyek mert nem erzem jol...
Az utóbbi 3 napban eléggé stresszeltem. Nagyon sokat ittam az elmúlt 2,5-4 hétben (eléggé sokat, erős piát is) 2,5 hónapja kezdtem körülbelül, csak borral, akkor nagyon kevés volt (kb. 2 dl,) majd vodkázni kezdtem.. Munkahelyi problémáim is voltak, suliba is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!