Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan altató, vagy nyugtat...

Van olyan altató, vagy nyugtató, amit vény nélkül be lehet szerezni, és mellékhatásnak étvágytalanság van?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen altató-nyugtató aminek étvágytalanság a mellékhatása. Homeopátiás szereket vény nélkül lehet kapni. Ettől akarsz fogyni?
2011. jan. 26. 08:25
 2/3 A kérdező kommentje:
pontosan
2011. jan. 27. 07:11
 3/3 anonim ***** válasza:
:D szerintem ez nem jó ötlet,de esetleg ha bejön,írhatnál,mert nekem sem ártana fogyni! Az 1. válaszoló is én voltam.
2011. jan. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Nyugtató nélkül lehet élni?

6.éve dolgozom gyárban 3 műszakban. kb.4 éve szedem folyamatosan a xanaxot,ami,úgy tűnik,hogy egyre kevésbé hatásos. A 0.5-öst szedtem be,de csak felesével és azt is csak lefekvés előtt. Viszont a félszemek már nem sokat érnek,mert már nincs rám szinte semmi...

Mitöl lehet a rossz közérzet, étvágytalanság?

Néhány napja alig bírok enni, 1000 kalóriát ha be tudok vinni, azt is csak nagyon kicsi adagokban mert egy normál adagtól már rögtön hányingerem van. A hasam is fáj egésznap, meg korog a kevés kaja miatt. Erötlenség nincs, ugyanúgy lefutom a napi háromnegyed órát mint...

Milyen nyugtató ötleteket tudtok?

Héten lesz az utolsó vizsgám és nagyon feszült vagyok, és még Anyum is szekál...

Mitől lehet erős gyomor, illetve hasfájásom? Hányinger kiséri, illetve borzasztóan mozog a gyomrom. Pár napja kezdődött, az elején volt egy kis...

Egyáltalán nincs étvágyam, nem kívánok semmilyen ételt. Nem ettem semmi olyat, amit eddig nem szoktam tehát az nem okozhatja elvileg. Van mostanában valami hányással járó vírus? Köszi előre is!

Stressz+étvágytalanság?

Tegnap este nagyon sokat vitatkoztunk anyával, és hányingerem lett, most meg nincs étvágyam. Ez lehet pszichés tünet? Mert akkor nem tudom, hogy mit tehetnék, egész hétvégét más rokonokkal kell töltenem, ahol meg kb. folyton eszünk, de ilyenkor én már annyira nem bírok, hogy az nagyon gáz:S

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!