Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Volt már, hogy ágytálazni...

Volt már, hogy ágytálazni kellett vmilyen sérülés vagy betegség miatt? Hogy lehet azt megszokni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:

hát úgy hogy muszáj, kénytelen vagy megszokni...

ha kórházban akkor azért, mert ha nem alkotsz akkor kapsz hashajtót és akkor aztán nincs menekvés, ha meg otthon akkor meg azért mert otthon vagy és nem akarod összekaksizni az ágyat,és egyszer úgyis muszáj lesz tenni a dolgod.

vagy ha megteheted akkor kivonszolod magad mégiscsak a wc-re.

2011. máj. 6. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
ja igen, lemaradt hogy kiskoromba kórházba igen, nagykoromba már kitoltam az infúziós állványt :-)
2011. máj. 6. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Trombózis miatt kb. meg sem moccanhattam. Úgyhogy muszáj volt megszokni. Nekem olyan ciki volt, hogy legalább elterelte a figyelmemet az életveszélyrôl :) 2 hét alatt tiszta profi lettem sajnos.
2011. máj. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Jobb és bal oldali hasi fájdalmak a bordáknál ill. hasi fájdalom a jobb oldalon a köldökömig (olyan mintha fel lenne puffadva az egész 'szerv')...

Fél éve kezdődött az egész, dokim meg sem vizsgálta a hasamat azt mondta az idegeskedés miatt.Csináltattunk 1 általános vérképet ahol minden érték stimmelt. Azóta 5-6 kilót fogytam, pedig jó az étvágyam, elkezdtek fájni az izületei (lábfej(itt 2 barnás vöröses hámló...

Se betegség, se sérülés nem fog rajtam. Genetika vagy szerencse?

A családomban,sőt a rokonságomban élő emberekhez képest is terminátornak érzem magam.Amikor mindenkit ledönt valami komoly betegség és 39 fokos lázzal kínlódnak,én akkor is csak egy kis hőemelkedéssel meg szipogva ápolom őket.Többnyire két nap alatt meggyógyulok abból...

égési sérülés, mit tegyek?

Több mint 1 órája megégettem az ujjaimat(tenyeremet) Mivel tudom enyhíteni a fájdalmat?? mert a jég fogás,csak egy kis ideig jó..Meddig fog még ez így fájni??nagyon fáj..

Szerintetek ez gomba, fertőzés, vagy valami más betegség? Esetleg sérülés okozhatja?

Már többször volt gombám, de csak némileg hasonlítanak a tünetek, ezért nem vagyok benne biztos, hogy mi ez. A hüvelybejáratom és a kisajkaim környéke gyulladt, egész sötét piros, és kellemetlen égő érzést érzek. Ehhez társul olyan barnás folyás, mint amilyen a menzi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!