Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Minden apró kis karc/sérülés...

Minden apró kis karc/sérülés miatt heges maradok. Ez valami betegség vagy vitamin hiány?

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 02:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak az arcodon hegesedsz? Ha igen, milyen borotválkozás utáni szert használsz? Borotvád milyen van?
2011. okt. 15. 09:58
 2/4 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok,de nekem főként a kezemen maradnak meg..olyan a kezem mintha megjártam volna Vietnámot pedig csak élem az életem :D
2011. okt. 15. 10:06
 3/4 A kérdező kommentje:

első:

arcomon nem. inkább a karomon(de ott nagyon durvan), hátamon, mellkason.

kezemen még látszanak a csecsemőkori sérülések is.

2011. okt. 15. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet genetika
2020. jún. 3. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Ellehet kapni egy másik betegséget a betegség alatt?

Vagyis kezelnek egy betegségre de attól még elkaphatok egy újabbat is?

Se betegség, se sérülés nem fog rajtam. Genetika vagy szerencse?

A családomban,sőt a rokonságomban élő emberekhez képest is terminátornak érzem magam.Amikor mindenkit ledönt valami komoly betegség és 39 fokos lázzal kínlódnak,én akkor is csak egy kis hőemelkedéssel meg szipogva ápolom őket.Többnyire két nap alatt meggyógyulok abból...

Ez lehet valami betegség tünete? -többi lent-

Az elmúlt 2 hétben olyan pöttyök jelentek meg a nyelvemen mint mikor véletlenül ráharapsz és utána fájnak. Általában 2 db szokott lenni. És nem haraptam rá, egyik napról a másikra jelennek meg. Rendszeresen mosok fogat, sőt hibátlan fogaim is vannak. (egy lyukas sincs...

Szerintetek ez gomba, fertőzés, vagy valami más betegség? Esetleg sérülés okozhatja?

Már többször volt gombám, de csak némileg hasonlítanak a tünetek, ezért nem vagyok benne biztos, hogy mi ez. A hüvelybejáratom és a kisajkaim környéke gyulladt, egész sötét piros, és kellemetlen égő érzést érzek. Ehhez társul olyan barnás folyás, mint amilyen a menzi...

Mi lehet a térdemmel? Lassan 9 hónap telt el a sérülés óta, de azóta sem jött teljesen helyre.17/L

Február elején szekrényugrásnál érkezésnél kattant egyet, utána fájdogált, de csak a következő nap lett rosszabb. Akkor nem is tudtam rendesen menni, mert hajlításnál nyújtásnál nagyon fájt. Ezután egy héttel, amikor még nem jött teljesen helyre, elmentem egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!