Minden apró kis karc/sérülés miatt heges maradok. Ez valami betegség vagy vitamin hiány?

válasza:első:
arcomon nem. inkább a karomon(de ott nagyon durvan), hátamon, mellkason.
kezemen még látszanak a csecsemőkori sérülések is.
Kapcsolódó kérdések:
Vagyis kezelnek egy betegségre de attól még elkaphatok egy újabbat is?
A családomban,sőt a rokonságomban élő emberekhez képest is terminátornak érzem magam.Amikor mindenkit ledönt valami komoly betegség és 39 fokos lázzal kínlódnak,én akkor is csak egy kis hőemelkedéssel meg szipogva ápolom őket.Többnyire két nap alatt meggyógyulok abból...
Az elmúlt 2 hétben olyan pöttyök jelentek meg a nyelvemen mint mikor véletlenül ráharapsz és utána fájnak. Általában 2 db szokott lenni. És nem haraptam rá, egyik napról a másikra jelennek meg. Rendszeresen mosok fogat, sőt hibátlan fogaim is vannak. (egy lyukas sincs...
Hogy lehet azt megszokni?
Már többször volt gombám, de csak némileg hasonlítanak a tünetek, ezért nem vagyok benne biztos, hogy mi ez. A hüvelybejáratom és a kisajkaim környéke gyulladt, egész sötét piros, és kellemetlen égő érzést érzek. Ehhez társul olyan barnás folyás, mint amilyen a menzi...
Február elején szekrényugrásnál érkezésnél kattant egyet, utána fájdogált, de csak a következő nap lett rosszabb. Akkor nem is tudtam rendesen menni, mert hajlításnál nyújtásnál nagyon fájt. Ezután egy héttel, amikor még nem jött teljesen helyre, elmentem egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!