Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem is kellene ezen a világon...

Nem is kellene ezen a világon lennem és haszontalan vagyok?

Figyelt kérdés

Ha pl. 10 évvel korábban születtem volna akkor most nem lennék itt és gépelnék. Mikor megszülettem pár hétig csak annak köszönhettem az életemet, hogy már létezett modern orvostudomány.

Normális hogy emiatt mostanában amikor amúgy is rámjön a depressziózhatnék különböző dolgok miatt, akkor arra gondolok, hogy lehet hogy nem is kellene itt lennem? Végülis már mikor megszülettem akkor ki "akartak" iktatni.

Keressek fel egy pszichológust vagy ez még nem beteges, hogy ilyeneken gondolkodom?

2013. szept. 20. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el színházba, nézz meg egy Csehov komédiát, garantáltan meg változik a világnézeted.
2013. szept. 20. 22:37
 2/3 anonim válasza:

Valóban születhettél volna 10 évvel korábban, de nem így történt. Ha ennyire bele akarsz menni a dolgokba akkor nem véletlenül születtél MOST és NEM akkor! Most azok is kezdjenek el ezen aggódni, akik császárral születtek hogy ha abban az időben születtek volna amikor nem volt császármetszés akkor most nem lennének itt? Még valami, ha például nem vagy folyton beteg/allergiás/megvan minden végtagod, és még sorolhatnám, örülj neki hogy lyuk van a s*ggeden. Mellesleg, ha "ki akartak volna iktatni" akkor ki is iktatnak, nekem elhiheted! Pl. egy olyan országba születsz ahol még ma sincs modern orvostudomány. Vagy nincsenek védő oltások a különböző betegségekre. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a védőoltás sem szükséges, mert ha nem kapnám meg akkor adott betegségben halnék meg ha korábban jövök a világra. De én személy szerint örülök, hogy vannak, mert nem szeretnék adott betegségben kipurcanni. (Majd valami más módon fogok és akkor mikor itt lesz az időm.) De tényleg nem ártana egy szakemberrel beszélned, ha ez téged ennyire nyomaszt, vagy azt tenni amit az első javasolt. Szép estét!

Ps.: Mennyi idős vagy, és fiú/lány vagy?

2013. szept. 20. 22:49
 3/3 anonim válasza:

Ne gondolkozz ilyeneken. Igen lehet "ki akartak iktatni", de te erős voltál és ellenálltál, tehát valaki éppenhogy azt akarja, hogy élj. SENKI NEM HASZONTALAN! SENKI. A sors tudja mit csinál, és te neked élned kell. :)

Nem, nem kell phszihológus (kivéve, ha valakinek nagyon ki akarod önteni a lelked) csak változtass a világnézeteden. Például

Nem valaki ki akart iktatni, hanem

Valaki azt akarta, hogy élj! :)

2013. szept. 20. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!