Milyenek a tapasztalatok gyerekkorban elvégzett szívműtét után?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Mik a tapasztalatok? Érdemes elmenni Horvath Ágneshez vagy inkább keressek szomnológust?!
Használ? Jobb tőle bármi is? Nem túl fárasztó? Csak azon ülsz vagy váltogatod székkel? Mennyi ideje használod?
A hasam egy bizonyos pontja (a csípőcsontomtól befelé, és kissé fent) akkor kezdett el fájni, amikor hasmenésem is volt, először a vakbélre gyanakodtam, de enyhült a fájdalom. Ezt a területet most már csak kellemetlennek kissé bizsergőnek érzem, bár székletürítésnél...
Évek óta szédülök, a járásom bizonytalan és vannak olyan durva szédüléseim hogy összerogyok és rettenetesen remegek,a szívem majd kiugrik a helyéről. Voltam többször is orvosnál, de nem foglalkozott velem :( Most kaptam Xanax sr 0,5 tablettát, amit napi 2-szer kell...
Olyan írjon légyszíves akinek ilyen betegsége van vagy valamilyen ismerősének van ilyen betegsége válaszokat előre is köszönöm. (akinek ilyen betegsége van attól privátba szeretnék feltenni kérdéseket is)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!