Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan nyugtató ami erős...

Van olyan nyugtató ami erős és még is vény nélkül kapható?

Figyelt kérdés
kérlek ne ajánljatok pszicholgosut se pszichiátert.oylanra gondolok ai nem gyógynövény meg homeopátia mert azok semmit se érnek :/
2010. jún. 4. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Erős nyugtatót nem lehet vény nélkül kapni.
2010. jún. 4. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérd ki egy gyógyszerész véleményét. Frontinra gondoltam, de azt is fel kell íratni.Valerianna? Talán vény nélküli.
2010. jún. 4. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
NINCS. AMIK VANNAK FEKÁLIÁT SE ÉRNEK...
2010. jún. 5. 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Cannabis satíva. ez csak vény nélkül kapható a sarki dílereknél. Erős nyugtató és kedéllyavító hatása már évszázadok óta ismert . (sajnos illegális)
2010. júl. 29. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Milyen erős nyugtató gyógyszerek vannak amit vény nélkül ki tudok váltani?

Valami olyanra lenne szükségem ami erős, hatékony és nem kell hozzá orvosi vény.A válaszokat előre is köszönöm.Csak segítő szándékkal írjatok, légyszi!

Milyen esetekben indokolt nyugtató felírása? Mennyire kell erős dührohamoknak előfordulnia?

Olyan szinten fel tudom húzni magam semmi dolgokon, hogy úgy érzem ha nem török össze valamit, felrobbanok. Szóval érdekel, hogy milyen esetekben írnak fel nyugtatót, illetve hogy milyen megoldások vannak még. (a sportot próbáltam, nem segít)

A héten megyek fogorvoshoz és rettentően félek. Vettem HOVA tablettát ami elvileg nyugtató hatású, de nem tudom hányat vegyek be előtte? Úgy tudom...

Soha nem használtam még se ezt se hasonlót, eltúlozni se akarom, de jó lenne azért ha megnyugtatna valamennyire. Sajnos ha az ember nagyon fél a legkisebb dolog is fájdalmas, de ha nyugodt akkor sokkal nagyobb a fájdalomküszöb, persze ezt könnyű mondani, nyugodtnak maradni nehezebb.

Szerintetek milyen nagyon erős nyugtató van, amit az orvosom hajlandó lenne nekem felírni?

19 éves vagyok és jelenleg Xanaxot és Frontint szedek. De annyit ér kb, mintha cukorkát vennék be... Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!