Van olyan nyugtató ami erős és még is vény nélkül kapható?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És drogériában stb is könnyen beszerezhető legyen...
Valami olyanra lenne szükségem ami erős, hatékony és nem kell hozzá orvosi vény.A válaszokat előre is köszönöm.Csak segítő szándékkal írjatok, légyszi!
Olyan szinten fel tudom húzni magam semmi dolgokon, hogy úgy érzem ha nem török össze valamit, felrobbanok. Szóval érdekel, hogy milyen esetekben írnak fel nyugtatót, illetve hogy milyen megoldások vannak még. (a sportot próbáltam, nem segít)
Soha nem használtam még se ezt se hasonlót, eltúlozni se akarom, de jó lenne azért ha megnyugtatna valamennyire. Sajnos ha az ember nagyon fél a legkisebb dolog is fájdalmas, de ha nyugodt akkor sokkal nagyobb a fájdalomküszöb, persze ezt könnyű mondani, nyugodtnak maradni nehezebb.
19 éves vagyok és jelenleg Xanaxot és Frontint szedek. De annyit ér kb, mintha cukorkát vennék be... Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!