Milyen esetekben indokolt nyugtató felírása? Mennyire kell erős dührohamoknak előfordulnia?

válasza:

válasza:relaxáció talán?
de elég gyakran felírnak nyugtatót, akár kisebb szorongásokra is

válasza:Kezdetben nem kell nyugtatókat szedni. Talán életstílust kellene váltanod. A cigi, a kávé erősíti a stresszt. Igyál nyugtató teákat. De ne ugy, hogy futtában leöntöd, hanem komótosan, módszeresen nekilátsz, kipakolsz, iszogatod.
"(a sportot próbáltam, nem segít)"
Szerintem a gombfoci tényleg nem segít. Vagy az, hogy elfutsz a trafikba cigiért. A sportolás, ha az intenzív, és rendszeres, bizony segít.
Kávét nem iszok, és nem is cigizek. Minden reggel egy órával előbb kelek, hogy meg legyen a nyugodt teázásom. Akkor nem csinálok semmit, csak azt.
És több mint egy évig futottam minden második nap, de nem éreztem, hogy levezetném a stresszt. Utána jobb hangulatom volt ideig-óráig, de hosszútávú változást nem érzékeltem, ezért is írtam, hogy nem segít.
Akkor veszek magamnak nyugtató teákat, hátha az igen. :) Köszönöm a választ.

válasza:A tea egy nagyon jo otlet. TEhat Nyugtato vagy Hangulatjavitoteakeverek, ezek a Herbarianak a kesz termekei, ezek nyugtatohatassal lesznek az idegekre, viszont az idegesseg okat nem fogjak megszuntetni!
Dr. Josepy Murphy: A tudatalatti csodalatos hatalma c. konyvet nezd meg, ez fog segiteni. Elmetisztitas, negativ gondolatoktol valo megszabadulas stb...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
36 éves nő vagyok.A családom már nem bírja amit művelek,rájuk hárítom a kétségeimet,mindig ugyanazokat a témákat végigjárva,leginkább a gyerekek egészségi állapota miatt és közösségben való beilleszkedésük miatt aggódom,nem magam miatt sosem. Tavaly volt egy nagyon...
nem apróhirdetést várok, pszichológus, pszichiáter, neurológus, ki tud nekünk segíteni? nem hallucinációról, vagy pszichotikus panaszokról van szó, hanem hogy képtelenség megértetni vele, hogy a kék az nem zöld. emellett pánikrohamok, sírógörcsök, ideggyengeség jellemzik. harmincas férfi.
Érdekelnének a tapasztalatok, mert tanulnom kéne, és nem fog menni, ha olyan vagyok, mint egy zombi. A levendula tea nem segít...
Van egy ismerősösm,akire irigy vagyok és gyűlölöm. Neki vannak barátai,jobban él,mint én. Képzeletben méár párszor megöltem. Emaitt meg is ijedtem magamtól.
Lehet amiatt hogy napi 1 szem gyógyszert szedek?Ez is felerősitheti a tüneteket pár napig?Előtte 1 hónapig szedtema fél szemet,és már egész jól voltam.Most szorongok,bizsereg a lábam,fura szoritós fejfájásom van pár másodpercekig.
Az utóbbi pár napban egyfolytában ez megy, és nem tudom, hogy miért lehet ez. Most lett szinte tökéletes az életem ( ok jó történt velem mostanában) és pont ezért nem értem, hogy miért.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!