Járás közben kattogó réd tapasztalatok?
Olyanoknak szeretném olvasni a tapasztalatait, akiknek járás közben gyakran kattog vagy kattogott a térde, de fájni nem fájt. A térd melyik része (elöl, oldalt?), mennyi ideje, illetve mennyi idő telt el addig, amíg ez okozott esetleg más panaszt is, pl. fájni is kezdett-e idővel?
Előre is köszönöm a válaszokat.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már kislánykorom óta küzködök azazt egyhelyben állással évzárókon az iskolában mindig engem kellett ápolni a végén mert folyton elájultam. Vigyáznom kell a felállásokkal mert egyből megszédülöl,elsötétül minden,foroni kezd velem a világ. Nemrég üzemorvosi vizsgálaton...
Hajnali fél 6-kor kelek. Egyszerűen nem megy a nagydolog. Kipróbáltam párszor ezt a készítményt hátha sikerül. Erre volt hogy dél körül a munkahelyemen jött rám hasmenés formájában. Kellemetlen volt. Máskor székrekedés miatt. Hát semmi hatása nem volt. Az előírtak...
Nem a fogyás a cél (mielött bárki elkezdené hogy nincsenek csodaszerek stb.) hanem hogy megszabaduljak a méreganyaagoktól és kitisztuljon a szervezetem.
Sokat voltam náthás az elmúlt hetekben, azóta ha rágok a jobb fülem "kattog", vagy ha pl. hozzáérek a fülcimpámhoz akkor is. Mi lehet ez? Nem olyan mintha be lenne dugulva, ugyanis hallok vele rendesen.
Hamarosan a rokonom gyerekét megmutik mert van egy lyuk a ket szivkamra között.van olyan aki ilyenen már átesett? tapasztalatok, hosszú távú kilátások? sportolás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!