Kakukkfű teát lehet csinálni a szárított fűszerből?
SOS-ben kellene a tea, hogy jobban legyek az esti melóba. Gyógyszertár persze nincs a közelben, a boltban pedig úgy néztek rám, mintha cián kapszulát keresnék.. :D
Van értelme így inni vagy teának más része kell? Benne vannak így az anyagok?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom vannak ilyen tabletták, de sehol nem írják le hogy ezek pl a csalán hatóanyagait kivonva koncentráltan tartalmazzák vagy csak simán ők is összepréselik a szárítmányt, mert ez esetben megcsinálom én magamnak. Egyébként tud valami valami boltot ahol olcsón lehet venni nagy méretű kapszulát?
Szoktam áztatással készíteni csipkebogyó teát, a bogyót a gyógyszertárban szoktam venni. Most gyógynövényboltban sikerült csak kapnom, viszont ezek a szárított csipkebogyók nincsenek összetörve, hanem egyben vannak. Ha nem töröm szét, akkor is ki tud ázni rendesen?
A kedvenc bio boltom a Kossuth utcában megszűnt és fogalmam sincs hogy hol van Gödöllőn olyan üzlet ahol kaphatnék szárított csalángyöketet. A DM-ben és a Rossmann-ban már néztem, ott csak csalán levél van.
Cickafarküvet pl.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!