Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szúró fájdalom a hátban, a...

Szúró fájdalom a hátban, a bal lapocka és a gerincem között egy pontban. Lehet becsípődés vagy rosszabbra gondoljak ?

Figyelt kérdés

1.5 éve már fáj a derekam, gerincem, legrosszabb reggel ébredés után,de ha kimozgom magam aztán napközben elviselhető. De ma elkezdett egy pontban szúrni is. Ez a szúrás mozgásra rosszabbodik, vannak olyan testtartások amikor sírhatnékom van, annyira fáj, és alig bírok mozdulni. De van, hogy eltalálok olyan testtartást, amikor nem is érzem. Mi lehet ez ? Orvoshoz kellene fordulnom ? Szülés óta van hátfájásom, néha jobb, néha rosszabb, orvos 32 évesen nem vesz komolyan, fiatalnak nem fájhat a háta szerinte.... Kis felesleg van rajtam csak, 170cm es 68 kg vagyok.

Persze netet olvasva infart előjele is lehet.....

Szerintetek ?

2022. okt. 19. 16:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Pedig ez lehet hasi kisugárzás vagy vesés. Érdemes lenne megnézettetni.
2022. okt. 19. 17:12
 2/2 anonim ***** válasza:

170cm és 68kg. NINCS RAJTAD FELESLEG!!!!

Ha van olyan póz, hogy nem érzed, akkor reumatológiai jellegű, nem kell rosszra gondolni. Egy gyógytornász, gerincterapeuta vagy SI kimozgatás is segíthet.

2022. nov. 23. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

A NeurogeeloN tabletta elszínezheti a vizeletet?

Valamivel több, mint 1 hete szedem a NerogerloN filmtablettát, ( B1, B6, B12 vitaminkomplex) idegbántalmakra. Milgamma és Neurovit EP helyett ajánlották. 2 napja nagyon sötét narancs színű a vizeletem, eddig ilyet nem tapasztaltam. Lehet a gyógyszertől? Sok...

Normális, hogy derék becsípődés helyét 3 hét múlva is érzem?

Életem első ilyen becsípődése volt, 2-3 nap fekvés, 2-3 nap nagyon óvatos mozgás, izomlazító, stb után elmúlt a hasító fájdalom. De érzem a helyét, nem olyan, mint előtte, úgy ficereg. Elmúlik ez, vagy örökre így marad?

Mitől fájhat az ujjam?

Hétfőn épp ebédeltem, mikor hirtelen belenyilaló fájdalmat éreztem a kisujjamban, ami után vagy 10 percig fájt, mikor kinyújtottam az ujjam. Borogattam, azután úgy ahogy elmúlt az érzés, viszont azóta többször is mintha belenyilalna, csak akkor nem annyira intenzíven,...

Mit tudok tenni izom/ vagy idegbecsípődés esetén?

2 hete a bal lapockám alatt valami izom vagy ideg becsípődhetett, azóta fáj, már a bal karom és kézfejem is zsibbad. A fájdalom nem enyhül, megkeseríti a mindennapjaim. Reumatológiára NOVEMBER végére kaptam idópontot, a háziorvos felírt flector kenőcsöt, mondanom sem...

Ez milyen derékfájdalom lehet, becsípődés vagy sima izomfeszülés?

Nem emeltem nehezet, ért egy kis stressz és a gerincoszlop legalja elkezdett fájni. Egyre jobban. Aztán ha a csípőmet bármelyik irányba mozdítom, fáj. Ha pihentetem akkor pár percig jó aztán megmozdítani alig bírom. Valakinek volt már ilyen? Dokihoz majd elmegyek, de az még pár nap.

Gerincbecsipodes eseten javit vagy ront a kiropraktor ,javasolt a felkeresese(info lent)?

mai nap hajoltam a szekrenybe, es egy szuro fajdlalom kapott el a derkamnal. A fajdalom jarkalasnal a combonbam is erzemem. Ha fekszek a seggem felett erzem a szuro fajdalmat. Testverem szerint nem szabad kiropraktorhoz menni, pihentetni kell csak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!