A xilox fejfájásra is jó lehet?
Azért merült fel kérdésnek, mert ha gyulladás csökkentő, akkor nátha esetében fennálló fejfájásra is jó lehet?
Nincs itthon semmi más.

válasza:Most akkor beveszem!
Köszi.
Nekem bevált, a lázam is levitte! Igaz elalvással együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Az ab-t 7 napja szedem (napi 2*2 húgyúti fert., még 3 nap van hátra a kúrából) 3 napja küzdök náthával. Ha nem megy együtt a kettő melyiket hagyjam ki? Vagy időben csúsztatva? Cataflam mellé fejfájásra?
Nem a bicepsz erőlködésére gondolok, hanem konkrétan arra amikor valakinek a hasizma is feszül De nem a hasizom a lényeg, hanem a hasűri nyomás, azt hiszem. Mint amikor valaki a wc-n ülve erőlködik, présel, nyög. Vagy mint amikor valaki nem simán bicepsz erősítést...
Kivizsgálásom folyamatban fejfájásambulancián. Az időpontig szeretnék találni alternatív megoldást. Nektek mi vált be leginkább? Tenziós fejfájás és migrén is gyötör felváltva. Frontok idézik elő, így általában 2-3 naponta kell szembenéznem vele. Ibuprofen csak...
Bekeményedett csuklyásizom okozta nyak és fejfájás, kimozdult csigolyák okozta fájdalommal ami fájdalomcsillapító hatására szinte megszűnik, meddig lehet bírni ? Bekapcsol a szervezet egy védekező mechanizmust valamikor, ami már akkora fájdalommal jár, hogy sürgősségin...
Sziasztok! Szeretnék kevesebb gyógyszert szedni, tenziós fejfájásom van, legtöbbször csak enyhe de sokáig tart. Próbáltam a Györgytea őszi margitvirágos teát de meg sem bírtam inni, annyira keserű volt. Tud valaki esetleg ajánlani teát ami jobb ízű és fejfájásra való?
A füleimre a torokfájdalom kihat így nehézkes az evés. Aludni mentem.A családom szerint meleg volt a házban,de én megfagytam annyira hideget éreztem.Majd mikor felkeltem hajnalban akkor tűz forró volt a testem.Mikor ülő helyzetből felállok akkor a fejembe belenyilal a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!