Barna folyás menstruáció után napokig?

válasza:

válasza:Párszor velem is előfordult, hogy barnázással együtt eltartott 11 napig.
Esetleg másik nőgyógyászhoz nem tudsz elmenni, hátha nem csak annyit mond rá, hogy normális, hanem meg is vizsgál?

válasza:Latom regebbi poszt, de kiderult valami?
Nekem hatrahajlo mehem van, es allitolag ez miatt urul ki lassabban es ugye azert barna a vegere mert a ver oxidalodik. Nalam 7 nap ver es 4 nap barnazas.
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnénk babát de már jó pár hónapja nem jön össze. Ez a második ciklus, hogy baratcserjét szedek es arra lettem figyelmes, hogy pozitiv lh teszt után (13. Ciklusnap) barnázni kezdtem. Azóta eltelt 3 nap es folyamatosan csillapodott. Járt már valaki így? Mitől lehet...
kamasz koromtol ossze vissza van meg a mezeszem,szulés elott beallt rendesen, de azota megint ossze vissza van meg.3 éve szultem.az utolso menzeszem nov. 18-án volt meg, és 24-tol enyhe barnás folyásom van.ez normális hogy már három napja pici barna folyás? volt már...
Ha menstruacio elott altalaban napokig barnás folyás van az mindig hormonproblemára utal? kamasz koromtol ossze vissza van meg a mezeszem,szulés elott beallt rendesen, de azota megint ossze vissza van meg.3 éve szultem.az utolso menzeszem nov. 18-án volt meg, és...
Allandoan jarok nogyogyaszhoz ha talal vmi gyulladast akkor felir vmi kupot,gyogyszert.. de aztan kezdodik minden elorol! Van vmi otletetek mi lehet ez? Hormonzavar?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!