Ez az érték miért ++ a vérképben? Mennyire számít soknak?
Figyelt kérdés
Koleszterin össz: 7,6 mmol/L. A ref. érték max 4,9. Ez nálunk népbetegség. Én 59 éves vagyok. Ennyi idősen szinte mindenkinek magas! Olyanokról hallok, hogy 12 mmol/L stb. A két ++ magas /rossz/ értéknek számít. Ti hogy látjátok ezt? Akinek tényleg magas az mennyi "+"-et kap?tegnapelőtt 22:35
2/6 Ypszilon1980 

válasza:

Rossz a kérdés eleve, Az, hogy akinek magas az hány pluszos, teljesen indifferens, meg amúgyis az. Nem azt kell figyelni, hanem azt, hogy mennyi az érték. Ez magasnak számít, de étkezéssel, vagy ha úgy nem megy, gyógyszerrel ezt elég könnyű kezelni.
3/6 anonim 

válasza:

Hát én nem tudom. Szerintem + jel nem csak a vizeletnél szokott lenni? Egyébként én úgy tudom, hogy 4+ a maximum.
4/6 A kérdező kommentje:
1/3 úgy van megadva, hogy HDL 1,6 non HDL 5,9.
tegnap 10:49
5/6 anonim 

válasza:

Gondolom ez mmol/l érték.
3,5-ig jó érték kb. A tiéd elég magas. Szedj vörösrizs kapszulát. Nekem minden koleszterin értékem magas volt, a kapszula rendbe hozta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!