Van önök közül aki felnőtt 18-90 éves kor között és adhd-vel autizmus spektrum zavarral élő és nehéz neki egyedül élnie segítségek nélkül az életét!?
Asperger-szindrómás vagyok de mára már csak autizmus spektrum zavar van. Van adhd gyanú is de arról nincs papírom.
És nagyon nehéz volt van lesz az egész eddigi és a hátralévő életem.
Félek hogy depressziós szorongós vagyok és az utcára kerülök a szüleim idősek öregek.
Adhd gyanú azért áll fennt mert nehéz volt kicsinek figyelni az órákon az iskolában általános elején és akkor is és most is az időpontra menni valahova nem jön össze mindig elkések én mindenhonnan. Felső tagozat általános iskola óta ez van. Most meg nem fogadnak.a hivatalokban hiába futok loholok szaladok:-(:-s:'-(
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Már gyerekként "másmilyen voltam, nem igazán tudtam másokhoz kapcsolódni, mindig inkább egyedül szerettem játszani, a saját szabályaim szerint. Sokszor észrevettem dolgokat, amiket mások nem és általában volt mindig egy-két olyan- nem általános- érdeklődesi köröm volt,...
autista, neurotipikus vagy ADHD-s lehetek ezek alapján a jelek alapján:? Kezdjük ott,hogy másfél éves koromig nem beszéltem,majd(2-3 és 5-6 éves koromban): gyakori szokásom volt a pörgés/forgás egy helyben, állva billegés, lassabban beszéltem (mára ez a 3 viselkedésmód...
Szorongásos eredetű gondjaim vannak. Nagyon zárkózott, introvertált típus vagyok kreatív gondolkodással. Szeretek ellenni a saját világomban sokat ábrándozva. Írásban jobban fejezem ki magamat, mint szóban. Alapvetően az emberek zömétől eltérő gondolkodással...
Olyan sokat tudnék mondani, hogy inkább egyből rá is térek. Sok olyan dolog van, ami miatt 22 évesen (F) erre kezdtem gyanakodni. Ilyen például, hogy nagyon fontos számomra az idő: kínosan pontos vagyok és folyton az órát nézem, ráadásul bizonyos tevékenységeket is...
üdv, az lenne a helyzet, hogy van egy értelmileg sérült bátyám aki most 25 éves, pontosan nem tudjuk mi a baja, volt már autista vizsgálatokon is stb. de az eredményeket vagy nem tudtuk meg vagy szüleim nem kötötték az orromra. az lenne a problémánk hogy 2-3 éve...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!