Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Torokkaparásra vmilyen házi...

Jety12 kérdése:

Torokkaparásra vmilyen házi gyógymód?

Figyelt kérdés
Nagyon köhögök és nem akar felszakadni.Már ettem mézet,ittam ACC-t nem használt.Tudnátok ajánlani vmi házi gyógymódot.Köptetőt most nem tudok venni,dolgozom.Köszi
2014. febr. 12. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Torokkaparás vagy köhögés ? A kettő nem ugyanaz ! Torokkaparásra a sósvizes gargarizálás. Ha napok óta nem felszakadó hurut van, akkor irány az orvos, mert antibiotikumra lehet szükség (bakteriális fertőzés miatt).
2014. febr. 12. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem muszáj lesz orvoshoz menned,mert te már megtetted amit lehet.(nem biztos hogy köptető kell,lehet pont köhögéscsillapító(nem uaz)ORVOS tudja.)
2014. febr. 12. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Langyos sós vízzel gargalizálj, nekem ez a lehatásosabb mindig.
2014. febr. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Van valami házi gyógymód erre, vagy hová fordulhatnék, ahol gyors eredményt várhatok ez ügyben?

Pár hónapja szörnyű fájdalom van a jobb lábfejemben. A nagy ujj és a boka között fáj a legjobban. A bütyköm emiatt gyakran begyullad,50 évig nem fájt soha. A legrosszabb, hogy néhány centis magassarkú viselése nehéz, alig bírom a cipőt megemelni járás közben.

Ez felfázás? Van rá valami házi gyógymód? Vagy mindenképpen menjek el orvoshoz? Kb. mennyi idő alatt múlik el?

Ma kb egész nagy úgy érzem hogy bepisilek, de hiába megyek el wc-re csak roszabb lesz. Utána úgy érzem mintha sokkal jobban kéne. És egy kicsit csíp is, de nem annyira. Már tegnap kezdődött, de más tünet nem jelentkezett ami megfázásra utalna. Attól még lehet az?

Ez milyen betegség lehet? Van rá valami házi praktika vagy gyógymód?

Egyik hozzátartozóm arcán (leginkább orr környékén) kijöttek még kb 2 hete piros foltok. Eleinte csak kellemetlen volt, de látni nem lehetett. Ma reggelre viszont elég nagy területen vöröslik a folt és iszonyatosan viszket neki. Ez hamarabb is jelentkezett már nála, de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!