Gyuszti vok and cs kérdése:
Miért?! Miér jó neki!?
Figyelt kérdés
Na, hol is kezdjem... jaa megvan.Van egy fiú, aki aki egész nap azzal bsztat, 'húú milyen fehér gyerek' am ő barna,nazt mondta hogy sose lesz csajom meg ilyenek és mondta nekem hogy a csajok a barna bőrűeket szeretik nem az ilyen fehéreket meg hgy menjek ki a napra vagy menjek szolizni. Meg a csajoknis megmondták hogy semmi esélyem náluk. Ja és én megmondtam neki hogy nekem így tetszik de őt ez nem érdekli. És most nem tom mit csinálja! Ne törödjek velük majd gimi be csajozok! A válaszokat köszönöm!2014. máj. 7. 18:48
1/3 anonim válasza:
fiatal vagy te még ehhez, ne törödj velük. Nem ártana egy kis kultúrát sem magadra szedni addig mert bocsi de elég primitív a fogalmazásod.....
2/3 anonim válasza:
Az ember színe fehér. Barna az a sz...
3/3 anonim válasza:
Törödj a kultúrával, mert a csajok a diplomás fiúkat szeretik, de minimum az érettségizetteket, a bőrszín nem annyira fontos nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!