Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Magas pulzus? Következményei?...

Magas pulzus? Következményei? Igaz h megröviditi az életet?

Figyelt kérdés
Üllő munkàt végzek napi 10-20 percet sétálok meg plusz az itthoni munka (főzés,takarítás,mosás).. Pulzusomat rendszeresen követem olyan 90-110 körüli mikor menyi este alvás előtt 70-80 közti .. Az lenne a kérdésem h ez hosszú távon mennyire gáz?
2016. aug. 8. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni az okát, mert túl magas. Nekem pl. pajzsmirigy túltermeléstől ment fel ennyire, a pm gyógyszer mellé pulzuscsökkentőt is kaptam, később már elhagyhattam azt a gyógyszert, aztán vashiánytól is felment. Szóval nagy valószínűséggel oka van, menj házidokihoz.
2016. aug. 8. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Voltam ma .. Semmit se mondott rá.. Vérvételre küldött .. Oda meg holnap megyek ..
2016. aug. 8. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát pl. ez a 2 betegség amit írtam, csak vérképböl mutatható ki. Ha nem mutat semmit, akkor kérj beutalót a kardiológiára.
2016. aug. 8. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Off.Kérdező,mi lett végül a vérkép mutatott valamit?mit írt fel az orvos a magas pulzusodra.Azért kérdem, mert nekem is magas.
2016. okt. 10. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Délutáni alvás után miért magas a pulzusom?

Nyugalmi pulzusom 65 75 körüli. De ha délután lefekszem egy idő után érzem h gyorsan ver a szivem 90körül. A vérnyomásom 105 110 /55 65 . Pánikbeteg vagyok erre szedek gyogyszereket plusz még betalocot is ami karbantartja a pulzusom de du alváskor ez van. Reggel...

Alacsony pulzus ellen?

Eddig magas volt a pulzusom 80alá nem ment volt mikor kiugrásaim is voltak 120körülig,de most már 60-70közt mozog.A vérnyomásom is alacsony.100/60.Iszok kávét is elég folyadékot is.De gyengènek és zavartnak érzem magam.Illetve szèdülök.A hétem szabadságon...

Végtagon alig tapintható pulzus?

16 éves vagyok, és a végtagjaimon, főleg a bal csuklómon alig tapintható a pulzusom. Tegnap még teljesen normális volt, most meg alig érzem, nagyon elnyomható. Mi lehet ez?

Pulzus szám változás betegségre utalhat?

Eddig 80-110 közötti pulzusom volt. Megszoktam, bár háziorvosom azt mondta, kellene egy kis pulzuscsökkentőt szedni. Erre két napja 50-60 között van. És meg is érzem. Olyan más....

CTG. Ha a CTG eredményével nincsenek megelégedve, annak milyen következményei lehetnek? Befektetés, esetleg császár?

35 hétben vagyunk, és tegnap rosszúl lettem, magas pulzus 115, szédülés légszomj alhas fájás. Hazaengedtek, nem tartottak bent mondván reggel, azaz ma menjünk újra. A ma reggeli CTG eredmény nem tetszett a doktornőnek, így megkért együnk és utána újra ismételjük meg....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!