Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aki szedte a Sirdaludot...

Aki szedte a Sirdaludot derékfájdalomra mi volt a tapasztalat a gyógyszerrel?

Figyelt kérdés
2018. dec. 11. 10:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Tapasztalat? Bármilyen tanács?

Féléve voltam először endokrinológián, mivel nem hízok sehová, csak fogyok. Azt tudni kell, hogy lisztérzékeny vagyok, de szigorúan tartom a diétám. Az ultrahangon elszórtan echoszegény területeket találtak a pajzsmirigylebenyeken. A pajzsmirigy hormonok rendben...

Van tapasztalat alhasi fájdalommal kapcsolatban? Szúró, égő fájdalom.

Nem nőgyógyászati, mert voltam szűrésen, ultrahangon, minden rendben volt.

Gyermekkori reflex? Tapasztalat? Hogyan vizsgálják ki gyerekeknél? A fiam 9 éves

Refluxra gyanakszom a tünetei alapján. Nekem is van sajnos. De hogyan vizsgálnak gyerekeket? Van valakinek gyereke akinek ez van? Mit mi óta szed stb tapasztalt. Köszönöm!

Négy napja tompán fáj a hasam, köldök alatt es neha felett, mitől lehet ez?

A törtenethez hozza tartozik hogy eltuloztam a Szenna levelet (teát) es előidezhet ilyet. Csak már 4 napja folyamatosan ......valakinek tapasztalat ?

Valakinek esetleg volt ilyen tapasztalat?

Azt gondtam felvagyok fazva, vizelesi panaszaim voltak. Voltam tegnap orvosnal de se vizeletet nem nezett se semmit. Irt fel gyogyszert "felfazasra". Nagyon viszketek oda le. Ereztem valami mintha be lenne dagadva. Megneztem magam alulrol tukorbe es latom hogy az egesz...

Szeretnék érdeklődni köldöksérv műtétről. Tapasztalat?

2018.12.17-Én fognak operálni a Dél Pesti Jahn Ferenc kórházba köldöksérvvel. Az orvosom azt mondta hogy köldökgyürűn és a köldököm fölött van. Ezzel elveszitem a köldököm. Annyira leblokkoltam hogy meg sem kérdeztem hogy az milyen lesz. Volt már valakinek ilyen?!! Köszi a válaszokat

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!