Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi ideig szedhető a...

Mennyi ideig szedhető a Sirdalud gyógyszer? Már harmadik hónapja írja fel a reumatológus főorvos.

Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 08:38
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Használati utasításban van leírva
2019. nov. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Mitől fájhat ennyire nagyon a hasam már egy napja?

20 éves lány vagyok, tegnap este elkezdett fájni a hasam, éjszaka felkeltem arra, hogy annyira fáj a gyomrom (felül, közepén, kb a gyomor helyén fájt egyedül a hasam), hogy sírtam a fájdalomtól, és egy órán át szenvedtem mire el tudtam aludni. :( Ma délelőtt...

Felfázás vagy mi lehet ez? Szerintetek miért nem hatott a gyogyszer

Pénteken kezdődött gyakori pisi, folyton azt érzem hogy pisilnem kell közben csak pár csepp jön és a végén fáj . Már vasárnapra (nem javult)ügyeletre mentem irtak fel MONORUALport( régen szedtem egyszer tökéletes volt) Most bevettem de csak ma hajnali fél1 kor :/ és 4...

Diozmin alapú gyógyszerrel milyen tapasztalataitok vannak viszérbetegség kezelésében?

Szeretnék venni egy nagyobb kiszerelésű 500mg diozmin tartalmú gyógyszert, de csak ha használnak.. aki próbálta mennire jött be?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!