Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Egészségesen étkezők! Ti...

Egészségesen étkezők! Ti sosem nassoltok? Ha igen mit és mennyit? Ha nem, hozzá lehet ahhoz szokni? És amúgy mi az amit soha nem ennétek meg?

Figyelt kérdés
Nasi alatt itt nem a gyümit értem.
2014. ápr. 7. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
igen eszek édességet de a napi 5 étkezés között nem nasizok. 3 óránként eszek 7-10-13-16-19 órakor. Csak egészsges alapanyagokból készült édességeket eszek. természetes édesitöszerrel édesitetteket és nem fehér lizstböl készülteket.
2014. ápr. 7. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. És minden nap eszel? Elmondanád hogy ezek milyen édességek? Nagyon érdekelne. Szeretnék most lemondani az édességről, de nagyon nehéz, ezért jó lenne olyan amit úgy ehetek hogy aztán nincs bűntudatom.
2014. ápr. 7. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen minden nap. Sokszor sütök, xilittel éés durum és zabpehely liszt keveérből, van hogy tönköly lisztből. Minden a régi recept szerint csak más hozzávalókkal. Amit még szoktam enni, update turórudi, joghurt, krémtúró, diabetikus csokik amik természtes édesitöszerrel van édesitve, tejbegriz teljeskirölésű tönköly darából, ebböl lehet túró gombócot is. a palacsinta is angyon jó ilyen lisztekből. Nem kell lemondanod az édességről csak az alapanyagokat kell megváltoztatni.
2014. ápr. 7. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :) És ezek a tészták nem túl tömöttek ha csak teljeskiörlésű lisztből sütöd? Pl. piskótát is lehet sütni belőle? Konkrétan melyik lisztből? És a palacsintát melyikből sütöd? Vagy mindegy hogy melyik, csak teljes kiörlésű legyen? Bocsi a sok kérdésért, de szeretnék átállni és nincs akitől kérdezhetnék hogy mit és miből lehet..
2014. ápr. 9. 13:01
 5/7 anonim válasza:
Én mindent zabpehelylisztből készítek, még a levestésztát is, csak ajánlani tudom! A zabpehelyből készült palacsinta pedig..hát mennyei finom!!!! :)
2014. jún. 28. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Leirnád ennek a palacsintának a receptjét? Megköszönném. :)
2014. júl. 8. 18:04
 7/7 anonim válasza:
1 tojást elkeverek kb fel liter tejben, ehhez adok fel deci szódát (vagy szénsavas vizet), csipet fahéj, és addig kanalazom a zabpehelylisztet bele, még palacsintatészta állagú lesz. Hűtőbe teszem kb fél órára. Régen, míg simalisztből csináltam, nm szoktam hűtőbe rakni, pedig szinte minden recept írja, viszont a zabpehelylisztnél, ha csak nem sietek vele, mindig berakom. Ugyanis a zabpehely megszívja magát egy idő után. Meglátod, ha kiveszed majd a hűtőből, hogy jóval sűrűbb, mint mielőtt beraktad. Miután kivetted, csak önts hozzá egy pici tejet, tényleg csak löttyintsd meg az üveget, és kever át. Ennyi :) Ha nem rakod be hűtőbe és rögtön sütőd, akkor ez a sűrűsödése folyamat a sütés közben fog lejátszódni, ugyhogy készits magad mellé tejet h ne kelljen kapkodni :) remélem ízleni fog :)
2014. dec. 29. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!