Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Vélemények a zöld teáról?

Vélemények a zöld teáról?

Figyelt kérdés
Régóta terveztem,hogy veszek,mivel hallottam a jótékony hatásairól.Az érdekelne,hogy van-e valakinek valamilyen személyes tapasztalata ezzel kapcsolatban.Tényleg jó zsírégető?Mielőtt jönnének az olyan válaszok,hogy "inkább mozogj stb" Leírom,hogy diétázok és rendszeresen sportolok,csak szeretnék még egy kis pluszt.Nekem most olyan van,hogy zöldtea citromos ízesítéssel.Az is érdekelne,hogy van-e különbség,hogy már alapból benne van a citrom vagy én teszem bele?
2016. júl. 2. 16:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve,hogy mindegy,hogy mekkora pohárba teszek egyet igaz? Vagy minél erősebb annál jobb?
2016. júl. 2. 16:52
 2/5 anonim válasza:

1. Gyorsítja az anyagcserét, így segít a zsírbontásban és egyéb folyamatokban. (csak úgy simán ettől nem fogsz zsírból fogyni, ezért jó ha sportolás mellé iszod)

2. Jobb ha sima zöld teát veszel és te raksz bele citromot, mert lehet, hogy a bolti csak ízesítés.

3. Mindegy, hogy mennyi vízzel öntesz fel egy adagot, hiszen a hatóanyag ugyanannyi marad.

4. Antioxidáns forrás, és leköti a szabad gyököket a szervezetben, így segít a rák megelőzésében.

Bátran ajánlom neked!

2016. júl. 3. 08:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2016. júl. 3. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már 6 hónapja iszom minden nap,nem fogyokúra célból

Nagyon jó,bátran ajánlom(15/L)

2016. júl. 12. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Melyik zöld teát fogyaszátok! Neve:(...)?
2016. aug. 10. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!