Winston breeze compact extra, blender green (a normál), ld green. Valaki vett mostanában ilyen cigikéket?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Eddig szinte csak magyar cigaretta márkákat szívtam (Matrix, Szofi) aztán kíváncsi lennék, hogy ehhez képest a nagy cigaretta márkák milyenek, az erősségek nagyjábol megvannak, csak az érdekelne, hogy ízre stb ki melyiket szereti legjobban? Ha ezen kívül van más azt is szívesen meghallgatom.
Eddig csak camel bluet szívtam de Mc Isti is Winstont szív és kiváncsi vagyok milyen. Szerintetek jó az ár-érték aránya? A camel asszem 2100 körül van.
Nem cigizek amugy, van olyan hogy egy hétig napi 1-2 szálat elszívok, de olyan is, hogy hetekig rá sem gyújtok. A belehalalás alatt nem a hosszú távú következményekre gondoltak, hanem olyanokra például, hogy tudőembólia, túladagolás stb.
jelenleg azt szívom, de hogyha tudtok jobbakat annál, de egy mércén van vele pl mint erősség akkor nem bánom ha megdobtok pár ajánlással, de amúgy mit mondtok az jó féle?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!