Miért van por íze/szaga a vízipipa kerámiának?
Vettem egy új kerámiát a pipámhoz, de eléggé fura íze és szaga is van. Leginkább a porhoz hasonlít az íze. Nem értem miért ilyen a kerámia, hiszen többször is elmostam, forró vízzel, szappannal, valamint még citromlében is áztattam. Ugyan azon a helyen vettem később egy másikat, és ugyan ez a tapasztalatom. Az lenne a kérdésem, más is tapasztalt-e már hasonlót, és van-e valami megoldás erre?
Köszi a választ!
Alapjaràton elég ha elmosod meleg vízzel. Ha ez nem elég akkor áztasd be citromos vízben. Amennyiben agyag kerámiád van, akkor azt már a használat előtt érdemes elmosni. Mivel látom hogy ezeket már megcsináltad így lehet hogy nem azzal van a gond.
Véletlenül nem egy Khalil Mamoon pipád van? Ha igen akkor azt is el kell mosni használat előtt, mert kicsit koszos belül mivel kézműves vizipipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!