Ez most mire volt jó? Mi köze ennek az ellátáshoz?
Erős fájdalommal 2x-er voltam a sürgősségin egy héten belül. Másodjára is ugyan az a fiatalabb ápolónő volt bent és egy férfi mentős. Mondtam hogy fáj a hasam erősen ismét.
Erre mondta "magának inkább egy pszichiáter kéne".. "Kisegítő iskolába jár?" majd mondom " Nem,egyetemista vagyok" erre azt felelte: "gondolom kettessel végig ment gimiben" Én: "Nem,4-es tanuló voltam"
Majd a mentőssel kibeszéltek és azt mondta: "Hát inkább a hármas tanulókból lesz valaki, nem az ilyen link alakokból"
Eléggé bennem van ez a dolog,és azt feleltem mérgemben hogy: akkor maga miért gürizik itt éjjel nappal egy OKJ-s végzettséggel?( ki volt írva a táblájára hogy okj ápoló) Majd kizavartak,nem láttak el.
OKJ szerinti azonosítószáma: 34 762 01
Szükséges végzettség: Alapfokú iskola az az 8 általános...
Amúgy meg tökmindegy mert a legtöbb helyen már az asszisztens az orvos. Egyetemi fokozat nélkül. Ugyanígy itt gykn is a sok fotelben ülőnek is Semmilyen egészségügyi végzettsége nincs. És lásd sok kérdésnél eldöntik hogy rákos-e vagy sem a kérdező...
Ha az volt a tablajara irva hogy okj apolo akkor az biztosan nem 34-es ugyanis az szociális gondozó, ilyen képesítéssel nem alkalmaznak senkit SBO-n
Valószínűleg okj 55 723 01 képesítéssel rendelkezhetett a dolgozó, ami érettségi+ 3 ev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!